Ljubitelji tenisa jučer su s velikim zanimanjem pratili dva važna meča. Novak Đoković izborio je finale Wimbledona u meču protiv Talijana Jannika Sinnera, a Španjolac Carlos Alcazar postao je drugi finalist nakon pobjede protiv Rusa Danila Medvedeva.

Galerija Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Đoković se u nedjelju bori za svoj 24. Grand Slam naslov i osmi naslov pobjednika Wimbledona, a Alcarazu je ovo prvo finale najprestižnijeg svjetskog teniskog turnira.

Njegov polufinalni meč pratila je i Shakira koja je pak izazvala žestoke reakcije svojom odjevnom kombinacijom. Naime, na službenom profilu turnira na Instagramu povela se rasprava o tome je li njezino modno izdanje bilo prikladno za Wimbledon.


Shakira je za polufinale odabrala odjevne komade iz linije MO5CH1NO Jeans modne kuće Moschino. Ispod raskopčane košulje s uzorkom trapera nosila je pripadajući kratki top, a odlučila se i za suknju maksi kroja s istim uzorkom.

Platnenim tenisicama s predimenzioniranim potplatima i bijelom torbom modne kuće Mugler zaokružila je svoju kombinaciju.

Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona (Foto: Profimedia)

Volim je, ali trebala je znati za kodeks odijevanja, to je Wimbledon, moraš imati poštovanja, napisala je jedna komentatorica na Instagramu.

Potpuno neprimjerena kombinacija za ovo događanje, nije primjereno za kraljevsku ložubilo tko drugi bio bi izbačen s terena zbog ove odjeće, samo su neki od negativnih komentara na račun Shakirina izdanja.

Jenna Coleman Jenna Coleman (Foto: Profimedia)

Činjenica je kako se poznate osobe, pogotovo one s pozivnicom za kraljevsku ložu, u pravilu odijevaju tradicionalnije za ovu prigodu. Primjerice, glumica Jenna Coleman i princeza Beatrice također su jučer gledale mečeve u Wimbledonu i obje su bile odjevene u pomalo konzervativne haljine klasična kroja.

Princeza Beatrice Princeza Beatrice (Foto: Profimedia)

S druge strane, mnogi Shakirini obožavatelji stali su u obranu pjevačice i zaključili kako za zvijezdu njezina kalibra takva pravila jednostavno ne vrijede.

Je li Shakirina kombinacija neprimjerena za Wimbledon?

glasova:

Shakira: Gornji dio bikinija u kojima dame izgledaju mrak bez obzira na konfekcijsku veličinu Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 2 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 3 Shakira u ljubičastom bikiniju koji je sama kreirala - 1 +0 Shakira gornji dio bikinija katkad kombinira s kupaćim gaćicama

Shakira: Model obuće koji gotovo nitko ne bi nosio u hladnim mjesecima Shakira Shakira Shakira +5 Shakira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju