Sharon Stone u dobrom raspoloženju proslavila je Majčin dan te je otišla na večeru u poznati restoran Craig's u Zapadnom Hollywoodu. Glumica je snimljena pri izlasku iz restorana s osmijehom na licu držeći u ruci bijelu ružu, a bijela boja je bila Sharonin izbor i kada je riječ o stajlingu za večernji izlazak.

Galerija Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana - 1 Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana - 2 Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana - 6 +2 Dolce & Gabbana, 550 eura (oko 4142 kune)

Prelijepa 64-godišnja glumica velika je ljubiteljica mladenačkih odjevnih kombinacija, koje nosi fantastično, a takav outfit izabrala je i za večeru povodom Majčina dana. Odjenula je bijelu haljinu vrećastog kroja midi dužine do ispod koljena i s rasporom na lijevoj strani.

Kako haljina nema rukave, Sharon je preko nje nosila pletenu bijelu vestu. Stajling je podigla kompletom nakita, krupnom srebrnom ogrlicom ukrašenom velikim križevima i velikim okruglim naušnicama, a od modnih dodataka odabrala je i srebrnu torbicu sa zlatnim lancem.

Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana - 4 Dolce & Gabbana, 550 eura (oko 4142 kune) (Foto: www.dolcegabbana.com)

Upečatljive su bile i tenisice koje je Sharon Stone nosila uz bijelu haljinu, a riječ je o modelu zvanom Portofino modne kuće Dolce & Gabbana, čije je Sharon zaštitno lice. Portofino je ribarsko selo i poznata turistička destinacija na talijanskoj obali, a upravo u tom pitoresknom mjestašcu Domenico Dolce i Stefano Gabbana pronalaze puno inspiracije za svoj dizajn.

Sharon Stone u šetnji Rodeo Driveom Udobne su, ali... Sharon Stone u cipelama koje mnogim ženama nisu po ukusu

Slika nije dostupna Sharon Stone: Tenisice uz koje je i obična trenirka dovoljna za top dojam

Bijele tenisice kakve nosi Sharon ističu se nazivom brenda ispisanim velikim slovima i nalijepljenom markicom s natpisom Milano, Italia, otkuda luksuzni modni brend i dolazi.

Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana - 5 Sharon Stone u bijeloj haljini i tenisicama brenda Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju