Da biste se pridružili novom trendu na Instagramu zvanom "shelfie", sve što vam treba jest polica u vašem domu, nekoliko zgodnih detalja, ideja i malo mašte kako najljepše urediti policu ili više njih.

 

Izraz shelfie (ili shelfies u množini) nastao je kombinacijom engleske riječi shelf, što znači 'polica', i selfie. Ovaj trend funkcionira tako da se poigrate s detaljima kao što su okviri za slike, vaze različitih proporcija i oblika, figurice, knjige, biljke, sve ono što mislite da bi izgledalo lijepo na polici. Izabrane stvari zatim vješto posložite i aranžirate na polici tako da odražavaju vas, vaš ukus i stil života. I zaista, i samo jedna uređena polica može reći nešto o tome što osoba voli, kakav ima ukus, što joj je u životu bitno i slično.

Orašari Tri božićna ukrasa za dom s motivom orašara koji štite obitelj i donose sreću

Joeyjev šarm zabilježen je i na svijeći Kako dobro! Mirisne svijeće s dvije najpoznatije rečenice iz "Prijatelja"

Shelfiji su zavladali Instagramom, a mi smo skupili nekoliko fotografija s hashtagom #shelfie koje dokazuju da su lijepo i zanimljivo dekorirane police detalj koji se može iskoristiti u svakom domu. U fotogaleriji na početku teksta pronađite dodatnu inspiraciju da u svome domu uredite police kojima ćete se poželjeti pohvaliti na Instagramu.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju