Novo ljeto uvijek sa sobom nosi i neke nove trendove, a mermaidcore, ili estetika sirene jedan je od najvećih trendova ovog ljeta.

Galerija Sirena nokti Sirena nokti Sirena nokti +11 Sirena nokti

Pod ovim se pojmom na Instagramu nalazi više tisuća objava pa možemo zaključiti da je ovo jedan od onih trendova kojega je javnost objeručke prihvatila.

Sirena nokti Sirena nokti (Foto: Instagram@mydumbnails)

Kulturni trendovi ponekad određuju i što ćemo nositi, a ovaj je blještavi trend zasigurno proslavila najnovija adaptacija Male Sirene, koju smo čekali neko vrijeme. Dugoočekivani film izazvao je podijeljena mišljenja, ali je definitivno odredio samo jedan glavni trend ovoga ljeta.

Mistični trend obojen u nježne boje te ukrašen šljokicama i biserima brzo je postao viralan i ušao u gotovo svaki aspekt mode i ljepote.

Sirena nokti Sirena nokti (Foto: Instagram@abi.nails5)

Viđamo ga u outfitima, make-upu i frizurama. Ipak, ova nam estetika najbolje izgleda na noktima.

Elegantnu manikuru koja je zaludjela društvene mreže možete napraviti i sami u pet jednostavnih koraka Mramorni nokti Mramorni nokti Mramorni nokti +17 Mramorni nokti

Ako želite svoje nokte urediti motivima iz mora, ideje doista ne poznaju granice. Od sasvim običnih i jednobojnih noktiju pa sve do primjeraka koji izgledaju kao umjetnička djela – ovaj najnoviji trend svakome ostavlja prostora da pronađe nešto što se slaže s njegovom osobnošću.

Sirena nokti Sirena nokti (Foto: Instagram@pazumazu.nailsandart)

U galeriji na početku teksta možete pronaći inspiraciju kako ovoga ljeta nokte urediti po najnovijem trendu iz morskih dubina.

20 ideja za manikuru s preslatkim motivom jagode Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode Nokti s motivom jagode +16 Nokti s motivom jagode

Sirena nokti Sirena nokti (Foto: Instagram@venus.to.the.moon)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju