Sjećate li se Snoopyja? Lik preslatkog psića iz stripa Peanuts Charlesa M. Schultza krasi brojne odjevne komade za velike i male. Na internetskoj stranici Smokonow možete kupiti čak i tople papuče u obliku Snoopyjeve glavice.

Najbolje od svega? Snoopy papuče imaju ugrađen grijač! Dovoljno je USB kabel s kojim dolaze priključiti na odgovarajući utor od primjerice računala da biste ih „napunili“. Kada se šlapice ugriju, isključite kabel, stavite ih na stopala i uživajte u ugodnoj toplini.

Bijelo-crne šlapice napravljene su od mekanog poliestera i pamuka, a jedna veličina odgovara svima. Proizvođači tvrde da ih mogu udobno nositi čak i osobe do broja 45.

Šlapice za čišćenje podova Gift Republica - 3 S likom slatke ljame: Čupave šlapice za najlakše čišćenje poda u domu

Trenutačno se nalaze na popustu te prodaju po cijeni od 32 američka dolara, odnosno 205 kuna. Zbog velikog interesa papuče nakon narudžbe stižu za dva do tri tjedna.

U Snoopy kolekciji dizajnerske tvrtke Smoko nalaze se i plišane igračke u obliku popularnog psića koje mogu poslužiti kao grijači za ruke.

Stavite igračku u mikrovalnu pećnicu na 30 do 45 sekundi, pričekajte pola minute pa je izvadite i nježno privinite na prsa. Cijena toplog zagrljaja iznosi 15 američkih dolara, odnosno oko 95 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju