Sjećate li se Snoopyja? Lik preslatkog psića iz stripa Peanuts Charlesa M. Schultza krasi brojne odjevne komade za velike i male. Na internetskoj stranici Smokonow možete kupiti čak i tople papuče u obliku Snoopyjeve glavice.

Najbolje od svega? Snoopy papuče imaju ugrađen grijač! Dovoljno je USB kabel s kojim dolaze priključiti na odgovarajući utor od primjerice računala da biste ih „napunili“. Kada se šlapice ugriju, isključite kabel, stavite ih na stopala i uživajte u ugodnoj toplini.

Bijelo-crne šlapice napravljene su od mekanog poliestera i pamuka, a jedna veličina odgovara svima. Proizvođači tvrde da ih mogu udobno nositi čak i osobe do broja 45.

Trenutačno se nalaze na popustu te prodaju po cijeni od 32 američka dolara, odnosno 205 kuna. Zbog velikog interesa papuče nakon narudžbe stižu za dva do tri tjedna.

U Snoopy kolekciji dizajnerske tvrtke Smoko nalaze se i plišane igračke u obliku popularnog psića koje mogu poslužiti kao grijači za ruke.

Stavite igračku u mikrovalnu pećnicu na 30 do 45 sekundi, pričekajte pola minute pa je izvadite i nježno privinite na prsa. Cijena toplog zagrljaja iznosi 15 američkih dolara, odnosno oko 95 kuna.

Plišana igračaka Snoopy koja grije ruke
Plišana igračaka Snoopy koja grije ruke (Foto: Internetske stranice proizvođača)