Catherine Middleton i princ William, čije su nove titule princeza i princ od Walesa, nastavljaju sa svojim kraljevskim dužnostima nakon pogreba kraljice Elizabete II. i razdoblja žalovanja. Kraljevski par posjetio je RNLI Holyhead Lifeboat Station u gradu Holyheadu u Walesu.

Galerija Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer - 5 +4 Četverogodišnji Theo Crompton poklonio je Catherine buket ružičastih ruža

Holyhead je jedna od tri najstarije postaje čamaca za spašavanje na velškoj obali s izuzetnom poviješću spašavanja i 70 nagrada za hrabrost. Catherine Middleton i princ William ondje su se susreli s osobljem, volonterima i pojedincima čiji su životi bili spašeni zahvaljujući timu Holyhead.

Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Catherine Middleon i princa Williama 'osvojio' je četverogodišnji Theo (Foto: Profimedia)

Princezu od Walesa ondje je dočekao četverogodišnji Theo Crompton koji je bio jako uzbuđen što će upoznati kraljevski par. Dječačić je Catherine poklonio buket ružičastih ruža, a zatim su ona i William kratko porazgovarali s dječakom. "Pale" su i fotografije trojca, a preslatki četverogodišnjak lako je osvojio simpatije javnosti. Na jednoj fotografiji je čak isplazio jezik pružajući ručicu, dok se Catherine smijala od srca.

Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer Četverogodišnji Theo Crompton poklonio je Catherine buket ružičastih ruža (Foto: Profimedia)

Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon kraljičina sprovoda Catherine Middleton izabrala je profinjenu i elegantnu kombinaciju koju je složila od finih crnih hlača na crtu širih nogavica, jednostavne crne majice i crnih kožnatih cipela na špic. Najviše se ipak istaknuo crveni kaput s velikim zlatnim gumbima čiji dizajn potpisuje jedan od princezinih omiljenih brendova LK Bennett.

Catherine Middleton: Dostojanstvo i snaga buduće kraljice supruge koji su Britance učinili ponosnima Catherine Middleton Dostojanstvena Catherine Middleton - 4 Dostojanstvena Catherine Middleton na sprovodu kraljice Elizabete +6 Dostojanstvena Catherine Middleton - 6

Catherine Middleton Vojvotkinja u kratkim hlačicama: Catherine Middleton u komadu u kojem se rijetko kad viđa

Catherine nosi model zvan Spancer izrađen od luksuzne reciklirane mješavine vune koji je na džepovima ukrašen zlatnim detaljem nalik lancu. Poslovni stajling upotpunila je zlatnim naušnicama brenda Spells of Love te kožnatom crnom torbicom Grace Han.

Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer - 8 Catherine Middleton nosi crveni kaput brenda LK Bennet, model Spencer (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju