Princeza Charlotte i princ George imali su uloge djeveruše i djevera na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka. Mališani su bili preslatki, a svojim ponašanjem uspjeli su i ukrasti show.

Galerija Princeza Charlotte i princ George na vjenčanju princeze Eugenie - 2 Princeza Charlotte i princ George na vjenčanju princeze Eugenie - 8 Princeza Charlotte i princ George na vjenčanju princeze Eugenie - 7 +7 Princ George na vjenčanju princeze Eugenie  

Odjevena u bijelu haljinicu ukrašenu šarenom vrpcom svezanom u veliku mašnu, trogodišnja princeza Charlotte izgledala je premedeno dok je na stepenicama kapele Sv. Jurja mašući pozdravljala okupljeno mnoštvo. U jednom trenutku mala slatkica spotaknula se i pala na stepenice, ali sve je prošlo bez ikakvih posljedica pa se Charlotte brzo digla i nastavila dalje.

Princ George ukrao je show svojim neodoljivim vragolastim ponašanjem



Ista nezgoda dogodila se i šestogodišnjem nasljedniku, Louisu De Givenchyju, sinu Zoe De Givenchy i Oliviera De Givenchyja. Nestrpljiva dječica očito su se žurila kako bi čim prije ušla u kapelu pa su na tom putu malo "zapeli".

Charlottin brat, petogodišnji princ George je pak ponovno ukrao show svojim neodoljivim vragolastim ponašanjem koje zapravo pokazuje koliko je britanski prestolonasljednik veselo i sretno dijete. Čekajući početak ceremonije vjenčanja, George se sa svojom rođakinjom dobro zabavljao pa su se djevojčica i dječak zbog nečega i smijuljili, a zbog čemu znaju samo oni.
 
Princeza Charlotte i princ George na vjenčanju princeze Eugenie - 3 Princ George dobro se zabavljao na vjenčanju princeze Eugenie (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju