Jabuka ne pada daleko od stabla. Potvrđuju to i ove mlade i uspješne Hrvatice koje su naslijedile talent i poduzetnički duh od svojih slavnih roditelja.

Galerija Hana i Vjekoslava Huljić Anica i Letizija Kovač Ella i Danijela Dvornik +1 Daniela i Ema Gračan  

Hana Huljić Grašo

Zahvaljujući svojim slavnim roditeljima – Vjekoslavi i Tončiju Huljiću – Hana je odrasla u žiži medijskog interesa. Kao djevojčica pojavila se u spotu za pjesmu „Došlo vrijeme“ grupe Magazin, a glumila je u tv seriji Stella. Fizičke atribute naslijedila je od svoje majke, ali i talent za glazbu od svojih roditelja. Pjevala je prateće vokale Maksimu Mrvicu i Magazinu, a započela je i samostalnu pjevačku karijeru.

Ella Dvornik

Dino Dvornik radio je u studiju na novom albumu i pjesmi Ella Ee 1990. godine kada je dobio vijest da je postao tata. Pjesma nije dobila ime po njegovoj kćeri kao što mnogi misle, nego je Ella dobila ime po pjesmi.

Iako je u nekoliko navrata pokušavala ostvariti glazbenu karijeru, najveću slavu ostvarila je kao influenserica na društvenim mrežama. U tome su joj itekako pomogao poduzetnički duh i organizacijske vještine koje je naslijedila od svoje mame Danijele, a koja je bila Dinina menadžerica.

Ivana Vrdoljak Vanna s kćerkicom Janom na Ljetnim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine Ivana Vrdoljak Vanna s kćerkicom Janom na Ljetnim Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Jana Vrdoljak

Kći hrvatske pjevačice Ivane Vrdoljak Vanne sa svojom majkom dijeli zajedničke karakteristike, a obje su i velike ljubiteljice hrvatskog brenda Hippy Garden. Jana Vrdoljak prošle je godine postala i model za novu kampanju brenda dizajnerice Đurđica Vorkapić s kojim već dugi niz godina surađuje i njezina mama.

Leticija Kovač

Letizija Kovač je kći bivše hrvatske misice Anice Kovač i nogometaša Roberta Kovača. Strasti svojih roditelja spojila je u jednu zanimljivu poduzetničku priču te pokrenula liniju vlastitih navijačkih trenirki by Letizia Kovač.

Filip Vidović sin je pokojnog glumca Ivice Vidovića Pet zgodnih sinova slavnih Hrvata koji su krenuli tatinim stopama

Ema Gračan

Ema Gračan ponijela je titulu Kraljice Hrvatske 2018. godine kao 18-godišnja djevojka i tako nastavila obiteljsku karijeru. Njezina je majka Daniela Gračan početkom 90-ih pobijedila na istom natjecanju, ali i ponijela krunu Kraljice svijeta. Ema se uspješno bavi manekenstvom i modelingom već dugi niz godina, a u nekim kampanjama surađuje i sa svojom mamom.

Daniela i Ema Gračan Daniela i Ema Gračan (Foto: Privatna arhiva / Cropix / Nel Pavletic / Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju