Neke slavne Hrvatice prednost daju udobnosti i za svečane događaje umjesto štikli biraju cipele i sandale ravnog đona ili obuću s vrlo niskom potpeticom.

Galerija Zrinka Cvitešić na crvenom tepihu u japankama Hanna Huljić Grašo za neke svečane prilike bira obuću ravnog đona Jadranka Đokić na crvenom tepihu nosila je tenisice +3 Katarina Baban u japankama na crvenom tepihu

Cipele s vrlo visokom potpeticom uobičajen su prizor na crvenom tepihu od Zagreba do Hollywooda. No postoje neke slavne dame koje ga ne slijede. Umjesto štikli radije nose cipele ravnog đona, pa čak i tenisice.

Iako se i ona može katkad vidjeti u cipelama s visokom potpeticom, Hana Huljić Grašo uglavnom prednost daje udobnosti. Na svečanim događanjima preferira nositi cipele s manjom potpeticom, komotne sandale i gležnjače ravnih potplata.

Hanna Huljić Grašo za neke svečane prilike bira obuću ravnog đona Hanna Huljić Grašo za neke svečane prilike bira obuću ravnog đona (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Kada joj se pruži prilika, i Zrinka Cvitešić poseže za udobnosti. Na crvenom tepihu pulskog festivala 2021. godine prošetala se u odijelu i japankama ravnog đona.

Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

Slavne Hrvatice koje su priznale estetske operacije Viktorija Rađa i Lejla Filipović Maja Šuput na počecima karijere Lejla Filipović +7 Lejla Filipović

Jadranka Đokić, pak, na zagrebačkoj premijeri filma Ustav Republike Hrvatske redatelja Rajka Grlića nosila je odijelo i bijele kožnate tenisice.

Koje to slavne Hrvatice ne žele da ih cipele stišću kada se šeću crvenim tepihom, provjerite u fotogaleriji na početku ovog teksta.

Jadranka Đokić na crvenom tepihu nosila je tenisice Jadranka Đokić na crvenom tepihu nosila je tenisice (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju