Tijekom malih ženskih razgovora o preljubu često se čuje rečenica: "Radije bih da me prevari s muškarcem nego sa ženom."

Galerija Fran Drescher i Peter Marc Jacobson Carrie Fisher i Bryan Lourd bili su zajedno četiri godine Billie i Bryan Lourd +6 Bryan Lourd sa suprugom Bruceom Bozzijem

Postoji vjerovanje kako bi se žene lakše pomirile s činjenicom da je njihov partner zapravo gej nego ga izgubile zbog druge žene. Međutim, s tim se ne bi složile mnoge slavne dame kojima se to uistinu dogodilo.

Glumica Carrie Fisher provela je četiri godine s Bryanom Lourdom, poznatim holivudskim agentom s kojim je dobila kćer Billie. Mislila je kako je u njemu pronašla partnera kakvog je oduvijek tražila, ali onda joj je on priznao da je gej i ostavio je zbog drugog muškarca.
Carrie Fisher i Bryan Lourd bili su zajedno četiri godine Carrie Fisher i Bryan Lourd bili su zajedno četiri godine Foto: Getty Images
Ljudi me pitaju umanjuje li taj udarac činjenica da me ostavio zbog muškarca zato što to onda nije ništa osobno, nego odbijanje mog spola. Nije me briga što drugi misle. Ja sam se osjećala izdano i vjerovala sam da sam ja nešto napravila krivo, priznala je.
Bryan Lourd sa suprugom Bruceom Bozzijem Bryan Lourd sa suprugom Bruceom Bozzijem (Foto: Getty Images)
Međutim, naposljetku su uspjeli ostvariti kvalitetan prijateljski odnos. Bryan je dobar muškarac. Trebalo je malo vremena za prilagođavanje situaciji, ali onda smo počeli zajedno ići na odmore. Naša kći Billie, ja, on i njegov partner. Željela sam da Billie vidi kako možemo biti prijatelji jer ja nikada nisam imala taj osjećaj kada su moji roditelji u pitanju. Drago mi je da Billie ima dobrog tatu. On je sve što moj otac nije bio, napisala je Carrie u svojoj autobiografiji.
Billie i Bryan Lourd Billie i Bryan Lourd Foto: Getty Images
Glumica Angela Lansbury 1945. godine udala se za glumca Richarda Cromwella. Brak je potrajao samo devet mjeseci i prekinut je nakon njezine spoznaje da se udala za muškarca koji je gej.

On je za mene bio nevjerojatno privlačan individualac. Nisam imala pojma da se udajem za gej muškarca. Šokiralo me to jer nisam bila spremna. Bila je to mladenačka pogreška, ali ne žalim zbog braka. To me nije oštetilo ni na koji način. Ostali smo dobri prijatelji, kazala je Angela.

Cromwell se suzdržavao od davanja izjava o njihovu braku, ali jednom prilikom otkrio je da je Angela imala naviku koja ga je nevjerojatno nervirala: Vrećice čaja. Po cijeloj kući. Ustala bi usred noći kako bi popila čaj. To me skoro dovelo do ludila.
Angela Lansbury i Richard Cromwell Angela Lansbury i Richard Cromwell Foto: Profimedia
Fran Drescher, mnogima najpoznatija po ulozi Fran Fine u humorističnoj seriji "Dadilja", 1978. godine udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Petera Marca Jacobsona. Zajedno su se preselili u Los Angeles sa željom da ostvare zapaženu karijeru, a to im je naposljetku i uspjelo. Zajedno su napravili "Dadilju", koja je u 90-ima bila pravi televizijski hit.

Par se naposljetku razveo, a kasnije se saznalo kako je jedan od razloga za razvod bila činjenica da je Peter gej. Fran je u jednom intervjuu kazala kako nije znala da njezina supruga zapravo privlače muškarci: Mislila sam da je metroseksualac.

Svoje iskustvo pretvorili su u još jedan televizijski projekt, humorističnu seriju pod nazivom "Sretno razvedena" o cvjećarki koja nakon 18 godina braka saznaje da joj je muž gej.

Elton John i Renate Blauel Elton John i Renate Blauel (Foto: AFP)

Za ženu je svojevremeno bio oženjen i slavni pjevač Elton John. Britanski glazbenik izgovorio je sudbonosno da Renati Blauel 1984. godine te ostao u braku čak četiri godine iako nikada nisu "konzumirali" svoju ljubav.

Prije mnogo godina odabrao sam Australiju za svoje vjenčanje s prekrasnom ženom koju sam mnogo voio i kojoj sam se divio. Želio sam više od ičega da joj budem dobar muž, no poricao sam tko sam zapravo te joj prouzročio mnogo boli, zbog čega i danas žalim, priznao je Elton John 2017. godine.

Danas je Elton John sretno oženjeni muškarac s dugogodišnjim partnerom Davidom Furnishom, s kojim ima i dvoje djece.

Iako su bili homoseksualci, ženama su se oženili i glumac Anthony Perkins te glazbenik Peter Allen. Koji su sve muškarci izišli iz ormara nakon razvoda, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pogledajte i:

Ufff! 15 slavnih ljepotana koji igraju za drugu momčad (na našu žalost) Matt Bomer Luke MacFarlane Ricky Martin +12 Anderson Cooper

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju