U moru prezgodnih slavnih frajera iz svih profesija uvijek pronađemo predmet pažnje na koji volimo 'baciti' oko, ali unatoč našim maštanjima, s nekima od njih ne bismo imale šanse čak ni da nam ove sekunde pokucaju na vrata. Naime, oni su - gej

Galerija Matt Bomer Luke MacFarlane Ricky Martin +12 Anderson Cooper

Poznato je da mnogi u zabavnoj industriji skrivaju svoju seksualnu orijentaciju zbog predrasuda okoline ili pak zbog straha da će to negativno utjecati na njihovu karijeru.

Matt Bomer sa svojim suprugom Simonom Hallsom i njihovim sinovima Matt Bomer sa svojim suprugom Simonom Hallsom i njihovim sinovima Foto: Profimedia

Živimo u društvu koje još uvijek ne zna u potpunosti prihvatiti različitosti, stoga ne čudi što neki glumci, pjevači, sportaši i ostale javne osobe svoje seksualno opredjeljenje čuvaju u tajnosti. S druge strane, neki slavni muškarci otvoreno priznaju da su gej i mi ih u potpunosti podupiremo, ali istovremeno priznajemo da nam je zbog toga ipak malo žao jer su frajeri jednostavno – prezgodni!

Komad br. 1 kojeg žene također ne mogu prežaliti trenutno je Matt Bomer, zvijezda filmova 'Magic Mike' koji je od 2011. godine u sretnom braku s publicistom Simonom Hallsom.

Kada je George Michael prvi put javno priznao da je gej, slomio je srca obožavateljica diljem svijeta. Iste emocije prouzročio je i Ricky Martin, jedan od seks-simbola '90-ih, svojim "izlaskom iz ormara". U galeriji pogledajte zašto su nam za oko zapeli i Frank Ocean, Wentworth Miller, Luke Macfarlane, Tom Ford, Miles McMIllian, Zachary Quinto i drugi gej ljepotani.

Frank Ocean Frank Ocean Foto: Getty Images
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju