Ako cijeli život imate dugu kosu, teško se odlučiti na dramatično skraćivanje uvojaka. No ove slavne dame potvrđuju da se takva odluka itekako isplati.

Galerija Charlize Theron izgleda posebno lijepo s kratkom kosom Halle Berry s dugom i kratkom frizurom Zoë Kravitz +3 Miley Cyrus s dugom i kratkom kosom

Ošišate li se na kratko, možete kompletno transformirati izgled. Kratka frizura je praktičnija za održavanje, a može skinuti i do 10 godina s lice. Kratka kosa će osvježiti vaš izgled i dati vam novu dozu samopouzdanja -  bez obzira na to koliko imate godina.

Charlize Theron je jedna od najljepših glumica današnjice. Iako izgleda fantastično bez obzira na dužinu i boju kose, posebno blista baš kada skrati kosu na praktičnu pixie frizuru.

Michelle Williams na početku karijere imala je dužu kosu Michelle Williams na početku karijere imala je dužu kosu (Foto: Afp)

Američka glumica Michelle Williams na početku karijere nosila je poludugu kosu, a posljednjih 15-ak godina eksperimentira s kraćim frizurama i izgleda sjajno.

Trebate li nadahnuće za novu frizuru, inspirirajte se u fotogaleriji na početku teksta i pogledajte prekrasne slavne dame koje izgledaju još ljepše kada skrate kosu.

Halle Berry s dugom i kratkom frizurom Halle Berry s dugom i kratkom frizurom (Foto: Afp)

10 dokaza da šiške mogu drastično promijeniti izgled Julia Roberts ove je godine osvježila frizuru i odrezala šiške Zooey Deschanel izgleda znatno drugačije bez šiški Jennifer Lopez često je tijekom karijere mijenjala frizure +6 Emma Stone

Šest ukrasa za kosu koje ćemo voljeti u 2024. godini Suptilni biseri u punđi Cvjetna tijara Tijara s lišćem i biserima +3 Ukosnica u obliku pera

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju