Kosu boje i muškarci! Jedni to čine kako bi prikrili sijedu kosu, drugi jer su se zaželjeli promjene, dok neki to rade zbog posla.

Galerija Borna Gojo obojio je kosu u plavo zbog oklade Ivan Rakitić tijekom karijere je često eksperimentirao s frizurama i bojom kose Mladi glumac Robert Španić također je izblajhao kosu +4 U plavo se ofarbao i Slavko Sobin

Glumci su navikli na mijenjanje fizičkih karakteristika kako bi što vjernije dočarali lik koji tumače, pa ne čudi što su podložni čestim promjenama imidža.

Da bi se uživjeli u ulogu, neki glumci spremni su pustiti kosu, obrijati glavu ili drastično promijeniti boju kose.

U plavo se ofarbao i Slavko Sobin U plavo se ofarbao i Slavko Sobin Foto: Sasa Buric / Neja Markicevic/Cropix

Sportaši često mijenjaju frizure kako bi proslavili velike uspjehe na terenu i privukli pažnju. Dobar primjer za to je i mladi tenisač Borna Gojo koji je nedavno promijenio svoj imidž.

Kada su ga novinari pitali zašto je kosu ofarbao u plavo, priznao je da se kladio sa svojim trenerom da će upravo to učiniti kada uđe u Top 100 igrača svijeta.

Koji su to sve poznati Hrvati iz svijeta glazbe, filma i sporta mijenjali boju svoje kose, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Luka Nižetić u karijeri je često mijenjao imidž Luka Nižetić u karijeri je često mijenjao imidž (Foto: Livio Andrijic / Neja Markicevic/Cropix)

Ćelava glava njihov je zaštitni znak: Kako su ovi poznati Hrvati izgledali s kosom? Ćelava glava zaštitni je znak Damira Urbana, Mislava Ćavajde i Mile Kekina Mile Kekin nekoć je imao crnu kosu Mislav Čavajda +3 Goran Grgić

Oh la la! 10 torza poznatih Hrvata koji izgledaju fantastično Pedro Soltz Mislav Čavajda Slavko Sobin +4 Dejan Lovren

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju