Iako za omiljene slavne osobe često znamo misliti da ih popularnost prati otkad su napravili prve korake, to nije uvijek baš tako.

I najveće svjetske zvijezde iza sebe vrlo često imaju teške, neobične, zanimljive, drugačije životne priče. Osim toga, prije nego su postali slavni mnogi od njih živjeli su živote vrlo slične našima.

Slika nije dostupna "Bio bih grozan otac": Iskreni razlozi zbog kojih ovi slavni muškarci ne žele djecu

Slika nije dostupna Kosa ne čini čovjeka, ali… 15 loših frizura koje ne možemo oprostiti slavnim frajerima

Između ostalog, među holivudskim zvijezdama, i ženama i muškarcima, puno je onih koji su u školskim klupama bili sve, samo ne popularni kao danas. Danas će i sami za sebe reći da su bili pravi štreberi.

Bio sam štreber tih dana. Autsajder, poput onih klinaca koji su svirali klarinet u školskom okrestru. To sam zapravo i radio, rekao je o svojim školskim danima poznati redatelje Steven Spielberg.

Danas svjetski poznati pjevač John Legend preskočio je dva razreda srednje škole i maturirao sa 16 godina.

Što je muškarac bez brade? Sedam dokaza da s njom frajeri izgledaju - bolje Slavni muškarci s bradom i bez nje - 2 Slavni muškarci s bradom i bez nje - 1 Slavni muškarci s bradom i bez nje - 4 +3 Slavni muškarci s bradom i bez nje - 5

Njih dvojica dobili su svoje mjesto u našoj galeriji frajera čije se imena (ne)očekivano redovito nalaze na popisima slavnih štrebera.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju