Pas Messi, zvijezda Oscarom nagrađenog filma "Anatomija pada", poput pravog dobrog dečka pozirao je na crvenom tepihu 77. izdanja Filmskog festivala u Cannesu. Sa svojom vlasnicom i trenericom Laurom Martin Messi je stigao na premijeru filma "The Second Act".

Galerija Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 10 Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 4 Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 2 +10 Messi je u ustima nosio selfie štap  

Border collie Messi ponosno je pozirao na slavnim crvenim stepenicama i pred okupljenim fotografima u Cannesu. Pokazao im je i kako zna podići prednje šape i pozdraviti, a najveća fora bila je kada je, hodajući ispred fotografa, u ustima nosi štap – selfie štap.

Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 12 Pas Messi pozira okupljenim fotografima u Cannesu (Foto: AFP)

Messi je u ožujku nazočio i dodjeli Oscara, gdje je imao svoj stolac u publici. Proslavio se ulogom psa Snoopa u filmu "Anatomija pada", a njegova gluma naročito je bila impresivna u sceni u kojoj se njegov lik Snoop prevrne nakon što bude otrovan.

Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 1 Messi je podignutom šapom pozdravio okupljene fotografe u Cannesu (Foto: AFP)

"Anatomija pada" osvojila je Oscara za najbolji originalni scenarij, a pametnom i prelijepom Messiju donijela brojne obožavatelje.

Pas Messi, zvijezda filma 'Anatomija pada', na crvenom tepihu u Cannesu - 3 Pas Messi sa svojom vlasnicom i trenericom Laurom Martin u Cannesu (Foto: Profimedia)

Kakva žena, kakva diva! Jane Fonda u 87. godini pomela crveni tepih u Cannesu Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u Cannesu Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu +2 Jane Fonda u odličnom Elie Saab kombinezonu

Kultne cipele na otvaranju Cannesa: Model za kojim se trgaju trendseterice Greta Gerwig u Cannesu, od glave do pete u komadima modne kuće Maison Margiela Maison Margiela, haute couture, proljeće/ljeto 2024. Greta Gerwig u salonkama Tabi koje potpisuju Maison Margiela i Christian Louboutin +4 Greta Gerwig u salonkama Tabi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju