Ovogodišnja dodjela Oscara imala je i jednog posebnog gosta, psa Messija, koji glumi u filmu "Anatomija pada". Sedmogodišnji border collie dobio je i svoj stolac u Dolby Theatreu na kojem je sjedio kao pravi dobar dečko.

Galerija Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 4 Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 5 Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 2 +2 Sandra Hüller i Messi u filmu 'Anatomija pada'

Messi se za 94. dodjelu nagrada Oscar i ušminkao te je nosio crnu leptir mašnu. Na Oscare je došao sa svojom vlasnicom i trenericom Laurom Martin, a ispod Messijeva stolca ležao je muškarac s rekvizitima u obliku pasjih šapa, tako da je izgledalo kao da Messi plješće.

Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 2 Border collie Messi bio je glavni šarmer na 94. dodjeli nagrade Oscar (Foto: Profimedia)

Pasmina border collie smatra se najpametnijom na svijetu, no čak je i Messiju trebalo dva mjeseca da savlada scenu u kojoj njegov lik Snoop prevrne nakon što bude otrovan.

Čak i za najjednostavnije stvari treba puno posla. To se moralo raditi u koracima. Prvo, jednostavno ležanje i držanje glave u imobiliziranom položaju. Počeli smo od tuda i onda smo krenuli raditi na podizanju glave, koja je zatim trebala pasti bez ikakvog otpora, objasnila je Messijeva trenerica.

Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 1 Sandra Hüller i Messi u filmu 'Anatomija pada' (Foto: Profimedia)

Plavooki ljepotan u jednom se trenutku prijenosa dodjele i pojavio na ekranu, nakon što je Robert Downey Jr., dobitnik Oscara za najboljeg sporednog glumca u filmu "Oppenheimer", održao govor. Prezgodan Messi je i zapljeskao Robertu, naravno, uz pomoć lažnih šapa.

Pseća zvijezda je itekako zasluženo sjedila među holivudskim facama na Oscarima, a mnogi su se razveselili kada su vidjeli da je ipak došao jer se nekoliko dana prije dodjele pisalo da Messi neće nazočiti najglamuroznijem i najvažnijem događanju u svijetu filma.

A Messi je na sinoćnjoj dodjeli imao i razloga za slavlje jer je francuska sudska drama "Anatomija pada" osvojila Oscara za najbolji originalni scenarij, kojeg su kući ponijeli scenarist Arthur Harari i redateljica i scenaristica Justine Triet.

Pas Messi iz filma 'Anatomija pada' imao je svoj stolac na dodjeli Oscara - 3 Arthur Harari i Justine Triet osvojili su Oscara za najbolji originalni scenarij za film 'Anatomija pada' (Foto: Profimedia)

Najemotivniji govor ovogodišnjih Oscara: "Vidjeli ste me i rekli mi da sam dovoljna." Da’Vine Joy Randolph Lupita Nyong'o srdačno je najavila dobitnicu Da’Vine Joy Randolph s osvojenim Oscarom +1 Da’Vine Joy Randolph na pozornici 96. dodjele Oscara

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju