Dječja iskrenost i maštovitost zaista su fascinantne. Bilo bi baš divno kada bismo i kao odrasli mogli život gledati dječjim očima jer sigurni smo da bi svijet onda bio veselije i ljepše mjesto. A kakve sve izjave dječje glavice mogu smisliti, pročitajte u nastavku teksta i od srca se nasmijte

Skupili smo deset dječjih rečenica koje savršeno pokazuju koliko klinci mogu biti maštoviti, iskreni, pametni i smiješni. Pa tko bi drugi osim djeteta mogao smisliti nešto poput "Bebe su baš sretne. Mogu piškiti kad god žele" ili "Nije mi vrijeme za spavanje. Ja sam znanstvenik, a znanost ne spava".

Prolistajte fotogaleriju i pročitajte presmiješne dječje citate koji će vas podsjetiti kako je dobro biti klinac te da bismo svi ponekad trebali odraslost objesiti na vješalicu i ponovno se zaogrnuti djetinjstvom.

Nasmijte se još i pogledajte urnebesne fotografije u kojima će se pronaći svaki roditelj. O izazovima roditeljstva progovorila je i mama djevojčice Line koja je crtežima otkrila pravo lice trudnoće i majčinstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju