Bez obzira odjeva li se za crveni tepih ili ležerne šetnju gradom, glumica Sofia Vergara zna kako izgledati dobro.

Galerija Ležerno izdanje Sofije Vergare Ležerno izdanje Sofije Vergare Ležerno izdanje Sofije Vergare +1 Ležerno izdanje Sofije Vergare

I dok je s jedne strane više puta dokazala da je za ljepotu na crvenom tepihu spremna trpjeti pa čak i nositi neudobne komade, s druge strane više puta je dokazala da u slobodno vrijeme na prvo mjesto stavlja udobnost.

U takvim ležernijim situacijama nerijetko ju se može vidjeti u trapericama, a koliko voli ovaj komad potvrđuje i činjenica da je u suradnji s američkim lancem trgovina Walmart napravila vlastitu liniju traperica.

Sofia Vergara u haljini Dolce & Gabbana - 2 Sofia Vergara: Neudobna haljina koja "stvara" figuru u obliku pješčanog sata

Sofia Vergara "Nema veće ljepotice": Bijeli bikini za kraljicu putenosti Sofiju Vergaru

Svjetloplave traperice bile su njezin izbor i za šetnju Beverly Hillsom u kojoj joj je društvo pravio obiteljski pas, čivava Baguette. Kolumbijska glumica traperice je iskombinirala s pamučnom majicom kratkih rukava vojničkog uzorka i natikačama s debelim potplatom.

Pamučna majica, traperice i natikače udobna su i ležerna kombinacija koju rado nose mnoge žene.

Ležerno izdanje Sofije Vergare Ležerno izdanje Sofije Vergare (Foto: Profimedia)

Ležerno izdanje Sofije Vergare pogledajte u našoj galeriji, a pogledajte i 20 modela tenisica koje će se nositi ove jeseni, a koje su vrlo čest odabir uz traperice:

Stigli su novi modeli: 20 tenisica koje će se nositi ove jeseni +0 Tenisice brenda Hogl

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju