Iako je svrstavaju na ljestvicu najljepših žena svijeta, Sofia Vergara ne smatra da ima savršeno tijelo. Štoviše, to niti ne očekuje u petom desetljeću života


Sofia Vergara
pokazala je svoje nago tijelo na naslovnici rujanskog izdanja američkog magazina Women’s Health.

Imam 45 godina. Čak i ako želite, u ovom trenutku u životu, ne možete biti savršeni, priznala je slavna Kolumbijka koju redovito svrstavaju na ljestvice najljepših žena svijeta.

Ne radi se o tome da mrzite svoje tijelo, ili da ste nesretni zbog njega, već da se ono mijenja. Primjećujem da se to i meni događa.

Upravo zato Sofia otvoreno priznaje da nema isklesane trbušnjake, jer ne želi težiti nekom savršenom idealu ljepote, dok su njezine godine dio razloga zbog čega se odlučila na snimanje ovakve naslovnice.

Evo žene od 45 godina koja ima mogućnost pokazati svoje tijelo. Nago tijelo ne pokazuju samo mlade djevojke kao što je nekoć bio slučaj, rečenica je koju si je ponavljala kako bi se “nagovorila” na ovaj potez.

Otkrijete i ove trikove s kojima je "ovisnica o slatkom" Sofia Vergara isklesala svoje tijelo.

Otkako je ušla u četrdesete godine, zvijezda serije "Moderna obitelj" posvjetila se intenzivnijem vježbanju kako bi očvrsnula dijelove tijela koji su se počeli opuštati. No ne uživa u tom tijelu zdravog življenja.

Samopouzdanje dolazi s godinama

Loše sam raspoložena dva sata prije vježbanja, tijekom vježbanja i nakon vježbanja jer znam da sve to moram opet ponoviti, iskreno priznaje poznata glumica koja zahvaljujuću suprugu Joeu Manganiellu i ljubitelju tjelovježbe dobar dio treninga odrađuje u njihovoj obiteljskoj kući.

Suprug je izgradio vrlo lijepu teretanu u kući, pa sad nemam nikakvih isprika, rekla je Sofia Vergara za rujansko izdanje Women’s Healtha, koje će se na kioscima u Americi naći već sljedećeg tjedna.

Pogledajte kako je Sofia Vergara izgledala prije 25 godina.

Inspiraciju za snimanje gole naslovnice Sofia Vergara je našla i u drugim slavnim damama poput Debre Messing, Nie Long te Taraji P. Henson koje su isto napravile nakon četrdesete godine.

Minnie Driver krasila je 2014. godine naslovnicu Allurea gdje je priznala:
Nikad ovo ne bih mogla napraviti kad sam imala 25 – nema šanse. U tim godinama samo sam vidjela mane. Još uvijek ih vidim, ali isto tako znam da imam nevjerojatno tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju