Glumica Sofia Vergara provela je još jedan dan na snimanju showa "America's Got Talent", u kojem sudjeluje kao članica žirija.

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara +1 Sofia Vergara

Prilikom dolaska na snimanje pozornost prisutnih privukla je, između ostalog, i svojom odjevnom kombinacijom.

Zvijezda serije "Griselda" odlučila se za ležernu kombinaciju koju je začinila štiklama.

Nosila je efektnu plavo-crnu majicu u kombinaciji sa svjetloplavim trapericama širokih nogavica. Savršen par trapericama bile su sandale na visoku potpeticu u sličnoj nijansi plave boje.

Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Taj je spoj idealna proljetna kombinacija koja osvaja iz više razloga, a jedan od njih svakako je boja koja je stvorena za topliji dio godine.

Sandale poput ovih su savršen par plavim trapericama Sandale poput ovih su savršen par plavim trapericama (Foto: Profimedia)

Glumica je izdanje upotpunila velikom torbom modne kuće Dior, a svoju dugu kosu nosila je raspuštenu, oblikovanu u valove.

Savršene hlače za crveni tepih koje Sofiji Vergari tako dobro stoje uz korzet Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 3 Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 1 Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 2 +4 Sofia Vergara u korzetu Laure Basci i širokim hlačama - 4

Salma vs. Sofia: Tko bolje nosi vrtoglave platforme na istoj izložbi? Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 2 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 3 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 1 +3 Salma Hayek i Sofia Vergara na izložbi Frequency - 4


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju