Sofia Vergara ljubiteljica je odjevnih komada koji laskaju njezinoj ženstvenoj figuri. I dok se na crvenom tepihu najčešće pojavljuje u haljinama koje naglašavaju siluetu pješčanog sata, u privatnim trenucima najviše nosi traperice.

Galerija

Te odjevne komade uglavnom sparuje s cipelama i sandalama iznimno visokih potpetica ili platformama koje produžuju noge i podižu cijelu kombinaciju. Čak i kada nosi zimsku obuću podstavljenu umjetnim krznom, Kolumbijka se ne odriče cipela koje izdužuju figuru.

Sofia Vergara snimljena je na ulicama Beverly Hillsa u ležernoj zimskoj kombinaciji kojom su dominirali komadi u smeđoj boji, poput gležnjača na vezanje s platformom. Iako su taj tip obuće u posljednjih nekoliko godina s ljestvica popularnosti istisnuli modeli s blok-potpeticom, ona ih ne odriče.

Gležnjače je sparila s trapericama tri-četvrt nogavica i estetski stiliziranim rupama na koljenima, majicom s upečatljivim uzorkom i kratkom pernatom jaknom. U rukama je nosila predimenzioniranu pismo-torbu, a na licu zaštitnu masku bez koje više nitko ne izlazi na ulice.

Sofia Vergara - 3
Sofia Vergara voli nositi cipele s platformom (Foto: Profimedia)