Je li vam se ikada dogodila ona situacija u kojoj ste potrošili vrijeme i silan trud kako biste povukli najravniju liniju tušem, savršeno popunili usne ružem i prije svega idealno stavili puder, a onda je sve to bilo upropašteno i prije nego što ste izašli iz kuće?

Galerija

Možda je razlog bio znoj od nervoze, a možda su krivac ipak bile visoke ljetne temperature. Kako god, postoji način da spriječite takvu štetu, a zove se sprej za fiksiranje šminke.

Fine maglice "zaključat" će make-up bez osjećaja nekakvog dodatnog sloja na vašeg licu te će postati vaši najdraži pomoćnici u situacijama kada želite da vaš make-up stalno bude savršen.

Na tržištu postoji više takvih sprejeva, a svaki dolazi sa svojim setom blagodati koje odgovaraju različitim tipovima kože, kao i stilovima šminkanja.

U našoj galeriji izdvojili smo dio ponude na tržištu. Možda se baš među njima krije vaš novi favorit zbog kojeg će make-up ostati na mjestu bez obzira na temperature i nervozu. Osim za sprejeve u galeriji se našlo mjesta i za jedan prozirni puder za učvršćivanje.

Vichy Dermablend prozirni puder za učvršćivanje, 148 kn
Vichy Dermablend prozirni puder za učvršćivanje, 148 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)