U ljetnim mjesecima rado bismo svaki dan provodili na plaži, uz more. Iako ima sretnika čiji život izgleda upravo tako, većina ipak nema priliku svaki dan upijati sunce, kupati se i puštati povjetarac da nam u kombinaciji s morskom solju napravi najljepšu moguću frizuru.

Galerija I kad niste na moru, postoje sprejevi s kojima vaša kosa može izgledati kao da jeste Philip B. Maui Wowie Beach Mist sprej za kosu, 238 kn L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves sprej za oblikovanje s morskom soli, 139 kn +4 Oribe Apres Beach wave and shine sprej, 365 kn

Srećom, za sve one koji obožavaju morsku kosu, postoje proizvodi koji su tu da nam pomognu postići teksturu iz snova.

Jedan od omiljenih i čestih sastojaka takvih sprejeva je morska sol koja. Tu su i dodaci zahvaljujući kojima kosa miriše na more i ljeto.

U nastavku smo izdvojili dio ponude sprejeva za kosu koji će vam osigurati savršene "beach waves" i kad ste daleko od mora.

1. Philip B. Maui Wowie Beach Mist sprej za kosu

Ovaj iznimno lagani sprej prekrasnog mirisa plaže s čistim uljem orhideje i kukui ulja te morskom soli i aloe verom osigurava volumen kose i sjajne, razbarušene valove. Sprej koristite tako da ga ravnomjerno raspršite na vlažnu ili suhu kosu te osušite fenom ili na svježem zraku.

Philip B. Maui Wowie Beach Mist sprej za kosu, 238 kn Philip B. Maui Wowie Beach Mist sprej za kosu, 238 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

2. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves sprej za oblikovanje s morskom soli

Ovo je teksturirajući slani sprej koji će vašoj kosi pružiti izgled kose s plaže uz napomenu da kosa neće biti gruba na dodir. S njim u tren oka možete oblikovati razbarušenu frizuru i diviti se valovima poput onih koje imate na moru. Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu koja se zatim prstima oblikuje u željeni oblik.

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves sprej za oblikovanje s morskom soli, 139 kn L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves sprej za oblikovanje s morskom soli, 139 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Oribe Apres Beach wave and shine sprej

Kako se navodi u opisu ovog spreja, svidjet će se svim ljubiteljima otoka i ludih provoda koji žele postići bombastičnu, razbarušenu kos s kovrčava i osunčanim sjajem, ali bez osjećaja soli u kosi. Ovaj hidratizirajući sorej koristi bogate ekstrakte i egzotična ulja za regeneraciju i zamamne teksture.

Oribe Apres Beach wave and shine sprej, 365 kn Oribe Apres Beach wave and shine sprej, 365 kn (Foto: TOP.hr)

4. Davines This is a Sea Salt Spray sprej s morskom soli, 146 kn

I ovaj sprej pomoći će vam da postignete ležerni izgled kose, kao da ste se baš vratili s plaže. Zahvaljujući njemu kosa je lagano valovita i bogata volumenom. Zahvaljujući mješavini soli kosa će imati i mat efekt. Sprej se nanosi na suhu ili vlažnu kosu te se zatim suši na zraku.

Davines This is a Sea Salt Spray sprej s morskom soli, 146 kn Davines This is a Sea Salt Spray sprej s morskom soli, 146 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Balea sprej za kosu s morskom soli

Balea njegujući sprej kosu vlaži i osigurava joj morski izgled. Kosa će zahvaljujući ovom spreju izgledati kao da ste došli s plaže. Bit će razbarušena, matirana i podijeljena na pramenove, a pritom se neće mastiti.

Balea sprej za kosu s morskom soli, 16,90 kn Balea sprej za kosu s morskom soli, 16,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Na plažu se ne odlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom Blistava i sjajna koža: Ovih 9 proizvoda je sve što ljeti trebate imati za njegu lica i tijela

6. TIGI Copyright Texturizing slani sprej za oblikovanje kovrča

Ovaj sprej stvara ležerno razbarušen izgled. Koristi se tako da se nanese na suhu ili ručnikom osušenu kosu. Pomoću pristiju ga blago utapkajte i napravite razbarušene valove s kojima će vaša kosa uvijek izgledati kao da ste na plaži.

TIGI Copyright Texturizing slani sprej za oblikovanje kovrča, 108,90 kn TIGI Copyright Texturizing slani sprej za oblikovanje kovrča, 108,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

7. Schwarzkopf got2b Beach Girl slani sprej za kosu, 37,90 kn

Ovo je još jedan sprej zahvaljujući kojem možete imati morsku frizuru tijekom cijele godine. On će vam pomoći da zazbarušite kosu i oblikujete velike morske kovrče.

Žena nanosi ulje za kosu 12 ulja za kosu zahvaljujući kojima će biti svilenkasta, sjajna i zdrava

Sve što trebate napraviti je poprskati ga na suhu ili vlažnu kosu koju zatim trebate gnječiti i razbaruštiti rukama te posušiti sušilom ili na zraku.

Schwarzkopf got2b Beach Girl slani sprej za kosu, 37,90 kn Schwarzkopf got2b Beach Girl slani sprej za kosu, 37,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju