Glumica, producentica i bivša manekenka Sharon Stone danas i službeno ulazi u 62. godinu života. Slavna Amerikanka rođena 10. ožujka u Pennsylvaniji 1958. definitivno je dokaz tvrdnji da su godine samo broj.

Galerija Sharon Stone - 9 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 3 +7 Sharon u veljači ove godine na zabavi nakon dodjele Oscara

Sharon izgleda fantastično i ne skida osmijeh s lica, ali ne skriva da se u početku nije dobro nosila s prvim borama na licu i sasvim prirodnim procesom starenja.

U četrdesetima sam došla do trenutka kad sam se zatvorila u kupaonicu s bocom vina, zaključala vrata i rekla: ‘Ne izlazim van dok u potpunosti ne prihvatim svoj izgled.’ Mislim da vječna ljepota ne postoji. To je samo uvriježeni izraz. To je apsurdno i nemoguće. Preživjela sam moždani udar i vrlo sam zahvalna na činjenici da uopće mogu stariti. Ne osjećam ništa osim zahvalnosti za godine koje prolaze, rekla je u jednom intervjuu.
Meghan Markle Meghan Markle: Kombinacija iz ormara Sharon Stone koja ne laska lijepoj vojvotkinji
Sharon Stone Sharon Stone smije se u lice besmislenom pravilu o nošenju "skinny" traperica
Sudeći prema njezinim recentnim fotografijama, šezdesete slobodno možemo nazvati novim četrdesetima. Sharon Stone je još jedan dobar primjer da starjeti treba dostojanstveno jer je svaka bora na našem licu samo uspomena na prošla vremena koju ne treba izbrisati pod svaku cijenu.

Saznajte više o drugoj strani Sharon Stone koja je ostala u sjeni legendarne scene iz "Sirovih strasti".
Sharon Stone - 2 Sharon u veljači ove godine na zabavi nakon dodjele Oscara (Foto: Getty Images/Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju