Povodom šestog rođendana princa Georgea palača Kensington objavila je tri nove fotografije koje je, kao i uvijek, snimila njegova majka Catherine Middleton.

Galerija Princ George slavi šesti rođendan - 2 Princ George slavi šesti rođendan - 3 Princ George slavi šesti rođendan - 4 +4 Princ George nosi majicu iz H&M-a od 50 kuna  

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea sretni su podijeliti tri nove fotografije princa Georgea kako bi obilježili šesti rođendan Njegova Kraljevskog Visočanstva, poručila je palača Kensington.

Na rođendanskim fotografijama princ George pozira sa širokim osmijehom na licu i jasno je da se tijekom fotografiranja odlično zabavljao. Na jednoj fotografiji mali frajerčić leži na travi smijući se iz svega srca, a odjeven je u bijelu majicu s oznakom engleske nogometne reprezentacije. George istu majicu nosi na još jednoj fotografiji, dok na trećoj nosi zelenu polo majicu iz H&M-a čija je cijena 5,99 funti (50 kuna). Uz zelenu majicu preslatki šestogodišnjak nosi hlačice na vodoravne plavo-bijele prugice.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis su vrlo razigrana djeca Kraljevski trio fantastikus: Fotografije koje dokazuju da mama Catherine ima pune ruke posla

Mama Catherine Middleton još jednom se pokazala kao odlična amaterska fotografkinja jer slavljeničke fotografije princa Georgea zaista su neodoljive.

Princ George slavi šesti rođendan - 1 Princ George nosi majicu iz H&M-a od 50 kuna (Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE)

Pogledajte i razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani:

George, Charlotte i Louis: Razigrani trio na mjestu koje krije posebnu posvetu baki Diani George, Charlotte i Louis posjetili su vrt koji je Catherine dizajnirala za izložbu cvijeća Catherine s malenim Louisom Preslatki Louis +1 George, William, Catherine i Louis
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju