Gotovo svaka ženska torba sadrži jednu malu kremu za ruke, a potraga baš za onom savršenom, vjerujemo, nije laka. Azena kreme za ruke jedan su od proizvoda koji ove godine sudjeluju u projektu Startaj Hrvatska, a srca kupaca već osvajaju zbog provjerene recepture.

Galerija Startaj Hrvatska 2023_Azena Startaj Hrvatska 2023_Azena Startaj Hrvatska 2023_Azena +7 Startaj Hrvatska 2023_Azena Prirodne kreme za ruke Azena potječu iz obiteljske tradicije koju već pola stoljeća njeguju u obitelji bratića i sestrične, Andreja Azenića i Senne Ušić Jogunice. Svoje kreme za ruke vole nazivati proizvodima koji govore „sedam jezika“, a osobito se ponose činjenicom da su uspjeli spojiti tradiciju i zahtjeve modernog tržišta.

Kažu, ono što će vam se najviše svidjeti kod ovih dviju krema je njihova učinkovitost. Važni sastojci koji dubinski njeguju kožu su macerat nevena i gaveza u suncokretovom i maslinovom ulju, a zbog ekstrakta breze i preslice koži će se vratiti prirodna mekoća i elastičnost. Krema sadrži 98 posto sastojaka prirodnog podrijetla.

Mnogo su razmišljali i o ambalaži. Poštujući trendove i ekološke standarde, svoj su proizvod odlučili pakirati u praktičnu tubu koja je napravljena od 100 posto šećerne trske i koja je 100 posto reciklirajuća. Na taj se način smanjuje emisija CO2 i negativan utjecaj na okoliš, što pridonosi očuvanju prirode. Na policama SPARA i INTERSPARA-a sada možete pronaći dvije vrste: Lavanda & Tangerina i Ružmarin & Limun.

Obje kreme su hidratizirajuće i mirisne, a krema za ruke Ružmarin & Limun ima njegujući učinak i na nokte.

Poduzetničku priču Senne i Andreja pratite u emisiji Startaj Hrvatska na Novoj TV.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2023. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju