S obale Drave u Osijeku i ovo ljeto stižu nam prizori za pamćenje. Mnogi su ovoga vikenda osvježenje potražili na osječkim plažama, pa tako i stasiti muškarac koji je svojim fizičkim vještinama impresionirao sve na plaži

I prethodna dva ljeta pisali smo o prezgodnim Slavoncima koji ljetuju na obali Drave u Osijeku. O njima je tada pričala cijela Hrvatska, a vjerujemo da će tema razgovora isto tako biti i stasiti mladić koji ovoga vikenda vrijeme provedeno na osječkoj plaži nije iskoristio samo za odmor, već i za trening. Prisjetite se i Slavonca koji je zaludio žene diljem Hrvatske.

Stasiti mladić svojim fizičkim vještinama impresionirao je mnoge na plaži u Osijeku

Tako je u jednom trenutku napravio i stoj na rukama, a taj prizor zabilježio je fotograf koji marljivo obilazi obalu Dravu kako bi ovjekovječio najljepše ljetne prizore.

U pozi stoja na rukama, do maksimalnog izražaja došlo je mišićavo tijelo zgodnog muškarca, a nije nam promakla ni tetovaža na njegovoj lijevoj nozi. Atraktivnosti prizora za pamćenje pridonijele su i vizure divnog grada Osijeka "uzdignute" u pozadini fotografije. Još fotografija ljeta u Osijeku pogledajte na www.osijek031.com.

Zahvaljujući stasitom mladiću, prisjetili smo se i drugih zgodnih muškaraca s osječke plaže koje smo gledali prošlo ljeto, a i vi ih se možete prisjetiti u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju