Više od četiri godine prošle su od vjenčanja pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke.

Galerija Stefani Vozila Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić +2 Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Par koji danas čeka svoje drugo dijete sudbonosno "da" izrekao je u srpnju 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama, a Franka je bila mamac za poglede u raskošnoj kreaciji Caroline Herrere.

Uz vjenčanicu, koja je naglasila njezinu ženstvenu figuru, pjevačica je nosila čipkani veo i bijele sandale na blok-potpeticu.

Cijeli dan nije skidala osmijeh s lica, što nimalo ne čudi s obzirom na to da je to bio dan u kojem se vjenčala za čovjeka kojeg voli okružena najbližim ljudima. 

Franka se s Vedranom Ćorlukom vjenčala prije gotovo pet godina Pjevačica je oduzimala dah u raskošnoj kreaciji Caroline Herrere (Foto: Borna Filic/Pixsell)

U tu skupinu najbližih definitivno spada i Stefani Vozila, Frankina prijateljica koja je taj dan uz pjevačicu stajala kao njezina vjenčana kuma.

Mlada arhitektica, Istrijanka s adresom u Amsterdamu, također je oduzimala dah u plavoj kreaciji, koja je primjer savršenog kumskog izdanja. 

Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić (Foto: Nel Pavletic/Pixsell)

Duga tamnoplava haljina spoj je poluprozirnog korzeta s tankim naramenicama, ukrašenog perlicama i cvjetovima te raskošne suknje od tila A-kroja.

Ovakva haljina i nekoliko godina kasnije savršen je izbor za ljetno vjenčanje, pa vjerujemo da će poslužiti kao izvor inspiracije svim damama koje su u potrazi za svečanim haljinama.

Lijepa Stefani haljinu je uparila sa sjajnim zelenim cipelama na blok-potpeticu, a za ulazak u crkvu ogrnula se dugom maramom od tila u boji haljine.

U ruci je nosila svjetlucavu, plavu pismo-torbu, dok je kosu oblikovala u lijepe valove, s razdjeljkom na stranu. U divno izdanje savršeno se uklopio elegantan nakit, tanka narukvica i prstenje.

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Divna djeveruša: Prekrasna haljina Idore Hegel na vjenčanju Ive Majoli prije 16 godina Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 4 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 6 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 2 +4 Idora Hegel kao djeveruša na vjenčanju Ive Majoli 2006. godine - 5

Lijepih izdanja poput ovoga uvijek se volimo prisjetiti, zbog čega u našoj galeriji možete pogledati kako su tog 21. srpnja izgledale Stefani i Franka.

Stefani Vozila na vjenčanju Franke Batelić Za ulazak u crkvu Stefani se ogrnula šalom o tila (Foto: Borna Filic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju