Jučer je u Zagrebu održana prva polufinalna večer Dore. Imali smo priliku čuti 12 pjesama, a potom je proglašeno prvih osam finalista koji će u nedjelju, s kolegama iz večerašnjeg drugog polufinala, pokušati izboriti pobjedu i odlazak na Eurosong.

Galerija Stefany Žužić u kombinaciji koju je osmislio Marko Grubnić Severina, Stefany Žužić i Saša Lozar na konferenciji za novinare nakon 1. polufinala Dore Stefany Žužić +1 Stefany Žužić u čizmama brenda Le Silla

Među prvim finalistima našla se i Stefany Žužić s pjesmom "Sretnih dana dat' će Bog" za koju je stihove napisao Nenad Ninčević, a glazbu Branimir Mihaljević.

Tekst pjesme zaista ujedinjuje ljude, spaja, daje vjeru u bolje sutra, u ljepšu budućnost i mislim da je ta doza optimizma danas svima nama potrebna, rekla je Stefany za IN magazin uoči Dore.

U istom intervjuu najavila je i pravi modni spektakl kada je u pitanju njezina kombinacija za nastup koju je osmislio Marko Grubnić: Ono što je Marko definitivno prepoznao kod mene je moja glam osobnost i u tom smjeru je išao sa kombinacijom za Doru. Unazad nekoliko mjeseci on je to crtao, pripremao i stvarno je napravio nešto što publika još nije vidjela. Mogu reći da niti ovaj put zasigurno neće razočarati.

Stefany je definitivno imala jednu od najzapaženijih kombinacija na prvoj polufinalnoj večeri, a Marko Grubnić s nama je podijelio detalje o stajlingu i rekao kako je njezin kostim prije svega u službi pjesme.

Stefany Žužić u kombinaciji koju je osmislio Marko Grubnić Stefany Žužić u kombinaciji koju je osmislio Marko Grubnić (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Zamislili smo da to bude zanimljivo, efektno, a istovremeno sofisticirano. Trudio sam se spojiti sve te komponente u jednom kostimu. Haljinu je po mojim idejama radila Ivana Bilić. Kostim se sastoji od pet dijelova, ako računamo rukavice i šest. Sve se oblači u etapama, a najprije se oblače rukavice, zatim čizme pa tek onda kostim. Čizme su Le Silla.

Stefany Žužić u čizmama brenda Le Silla Stefany Žužić u čizmama brenda Le Silla (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Bijela boja mi je light motiv cijele priče – ipak pjesma govori sretnih dana dat će Bog. Decentnost i sofisticiranost su nam bili na prvom mjestu, a htjeli smo i da bude senzacionalno. Ona je izašla na pozornicu pokrivena do grla, a u prvi sekundama je sama skinula bolero i ostaje u toj širokoj suknji.

Gornji dio kostima je rađen kao odrezani sako ( bez ramena), a unutra je korzetiran. Nastavlja se suknja sa šlepom, a na kraju smo još stavili i til kojeg su plesačice otrgnule s nje, kazao je Marko.

Rastezljive visoke čizme brenda Le Silla s potpeticom od 12 cm Rastezljive visoke čizme brenda Le Silla s potpeticom od 12 cm (Foto: Le Silla)

Severina oduševila u mini krinolini: "Njezin kostim dao je šlag na tortu, sve je zaokružio" Severina na Dori Severina na Dori Severina i Let 3 na Dori +1 Severina i Let 3 na Dori - 2

Čije vam se modno izdanje s prve večeri Dore najviše sviđa? Zigmanova mini krinolina privlačila je mnogo pažnje na Dori Stefany Žužić na Dori u bijeloj haljini Erna na Dori u maloj crnoj kožnatoj haljini +2 Severina je bila gost iznenađenja Letu3 na Dori

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju