Diana Viljevac odlučila se na veliki pothvat nakon izlaska kolekcije ekskluzivnih haljina za proljeće i ljeto 2023. i predstavlja novi brend, Shapewear Viljevac, čime je stavila točku na „i“ u potrazi za proizvodima koji garantiraju savršen izgled.

Galerija Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac +3 Steznik Dijane Viljevac

Prvi hrvatski proizvod za oblikovanje tijela doveden je do savršenstva pomoću posebne seamless, odnosno bešavne tehnologije. 

Jedinstveni je to način izrade odjeće koja postaje poput druge kože i briše predrasude o steznoj odjeći kao neudobnom i neuglednom donjem rublju. 

Proizvodi bez šavova koji se rastežu dvostruko od originalne veličine oduševili su sve koji su ih probali, pa i skeptike koji nisu vjerovali da nešto toliko udobno može biti shapewear.

Zasluge za nevjerojatnu udobnost idu upravo specijalnoj tehnologiji i delikatnom materijalu, a široko prihvaćeno mišljenje o odjeći za oblikovanje tijela koja ne dopušta slobodno kretanje i disanje dizajnerici je bilo nezamislivo prilikom izrade. 

Radi se o komadima koji će mati ulogu pomagača ženama, zbog čega je za izradu novog proizvoda posebna briga stavljena na udobnost i funkcionalnost. 

Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

U novim modnim dodacima brenda Shapewear Viljevac predstavljeni su kombinezoni i hlače u dvije boje, a oni su idealni kandidati za prikrivanje nedostataka, sužavanje figure ili jednostavno kao dodatak samopouzdanju, bilo da ih poželite nositi ispod svečane haljine ili želite istaknuti čvrstoću tijela u dnevnim kombinacijama.

Da je u pitanju mnogo više od steznika svjedoči dizajn kombinezona i hlača čiji detalji na rubovima i liniji prsa i struka otkrivaju da su dotaknuti čarolijom modnog dizajna iskusne dizajnerice. 

Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Dosadašnje iskustvo u radu sa ženama svih dobnih skupina obogatilo me za jednu vrlo važnu informaciju, a to je da bez obzira koliko se promatračima nečiji izgled čini besprijekoran, osoba koja se treba istaknuti u posebnoj odjeći uvijek će pronaći nedostatak na sebi, rekla je Diana.  

Važno je istaknuti i da je prilikom izrade ovog dragocjenog modnog pomagača dizajnerica mislila na sve.

Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Dizajn kombinezona prilagođen je nošenju ispod svečanih kombinacija s istaknutim dekolteom, pri čemu nije potreban baš nikakav dodatak da bi figura izgledala savršeno, a kao i na hlačama, materijal se u potpunosti prilagođava tijelu tako da suzi figuru samo na mjestima na kojima je to potrebno. 

Shapewear Viljevac, vjerojatno najpopularniji proizvod ove sezone, dostupan je na službenoj stranici www.dianaviljevac.com i u dućanu u Dežmanovoj 4.

Steznik Dijane Viljevac Steznik Dijane Viljevac (Foto: Karmen Poznić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju