Poznat vam je onaj prizor kada svežete rep ili napravite punđu, a oko lica strše nestašne vlasi i mlada kosa pa frizura ne izgleda uredno kako biste željeli? No sada postoji rješenje i za taj dosadni problem, i to u obliku stika koji zaglađuje i najmanje dlačice te ih drži na mjestu satima.

Stik HairFeel ima oblik maskare, ali ne nanosi se na trepavice, već se njime zaglađuju neuredne vlasi i mlada kosa koju je teško "savladati" kada svežemo rep ili napravimo punđu i želimo urednu, zalizanu frizuru.

Stikom jednostavno zagladite vlasi i one će ostati na mjestu satima, dok će sastav stika istovremeno jačati i regenerirati kosu. Napravljen je od biljnih ekstrakata te sadrži ulja jojobe, noćurka i kamelije.

HairFeel ne ostavlja nikakav masni trag na kosi, bezbojan je te pogodan za sve boje kose, kao i za sve starosne dobi.

Stavljanje olovke za usne "Traje satima": Olovka za usne od 8,90 kuna koju žene ne prestaju hvaliti

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci  

O učinkovitosti ovog proizvoda govore i brojni komentari oduševljenja žena koje su ga isprobale te su prezadovoljne njegovim učinkom, a mogu se pročitati na stranici HairFeel, gdje se stik može i naručiti po 50 posto sniženoj cijeni od 12,99 američkih dolara (86 kuna).

Stik HairFeel Stik HairFeel zaglađuje neuredne vlasi i mladu kosu koju je teško 'svladati' kada napravimo rep ili punđu (Foto: www.hairfeel.co)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju