Nimalo obične sandale izabrala je Lana Jurčević, a riječ je o modelu čiji dizajn podsjeća na narukvice te seže do bedara.

Galerija Lana Jurčević Jennifer Lopez u čizmama modne kuće Versace Jennifer Lopez voli nositi visoke čizme +2 Jennifer Lopez voli nositi visoke čizme  

Vrlo atraktivne zlatne sandale s visokom potpeticom obavijaju noge poput zavijene narukvice kakva se nosi oko gornjeg dijela ruke. Štikle-narukvice kao salivene su za besprijekornu figuru 34-godišnje pjevačice, velike ljubiteljice tjelovježbe, plesa i zdrave prehrane.

Nimalo obične sandale izabrala je Lana Jurčević, a riječ je o modelu čiji dizajn podsjeća na narukvice te seže do bedara



Ove "moćne" sandale Lana Jurčević kombinirala je uz isto tako atraktivnu zlatnu haljinu. U ovakvom izdanju naša pjevačica bez problema bi se mogla pojaviti i na holivudskom crvenom tepihu gdje bi je sigurno zapazila još jedna velika ljubiteljica atraktivnih odjevnih izdanja koja ističu žensku figuru, Jennifer Lopez. Američku pop divu lako možemo zamisliti u ovakvim štiklama-narukvicama koje zaista ne može nositi svatko.
 

 
U nastavku pogledajte i druga atraktivna odjevna izdanja Lane Jurčević, a u fotogaleriji kombinacije Jennifer Lopez s čizmama iznad koljena. Pogledajte i tange-hlače kakve može nositi samo kraljica trbušnjaka Jennifer Lopez.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju