Stjepan Vukadin, omiljeni chef i član žirija u Masterchefu, dobio je kćer. Sretnu vijest da je sa suprugom Katarinom dobio drugo dijete podijelio je na svojim društvenim mrežama.

Objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj se vide slatke ručice njegove mezimice, a ispod fotografije je napisao Hvala ti dragi Bože. 8. 4. 2024. 16:55.

Stjepan nam je rekao da ime bebice još uvijek čuvaju za sebe, a u jednom intervjuu otkrio nam je da u obzir dolaze kratka imena – ona s tri slova.

Vrijeme jako brzo prolazi, u trenu je prošlo otkako smo saznali da čekamo bebu pa do sada. Bliži se termin, ali još uvijek nismo svjesni, tako će valjda biti do samoga kraja – tamo u četvrtom mjesecu.

Stjepan Vukadin dobio kći Stjepan Vukadin dobio kći (Foto: Instagram@Stjepan Vukadin)

Žena je super, beba raste i to je najvažnije. Jako se veselimo što ćemo dobiti curicu, rekao je nam je tada i otkrio da braco Gabriel jedva čeka dolazak seke. Istaknuo je da već govori kako će joj dati svoje igračke i svoj krevetić, a da će on spavati u velikom krevetu.

U razgovoru nam je otkrio da bi volio da malena pokupi njegovu kreativnost i plave oči, ali ne i snalaženje u prostoru. To je ipak mamina sposobnost, rekao je tada kroz smijeh.

Djevojčici želimo puno sreće, zdravlja i predivnih životnih trenutaka.

Stjepan Vukadin član je žirija MasterChefa Stjepan Vukadin otkrio nam je kako teku pripreme za dolazak djevojčice i kakva imena dolaze u obzir Stjepan Vukadin Najljepši božićni poklon: Stjepanu Vukadinu stiže prinova u obitelj Stjepan Vukadin član je žirija MasterChefa Stjepan Vukadin: "Roditelji, sigurno se ne želite naći u situaciji da vas zovu profesor ili ravnatelj jer vaše dijete maltretira drugo dijete"

Stjepan Vukadin: "Kad postaneš tata onda to malo čudo postaje sve na svijetu" Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin treću sezonu član je žirija showa MasterChef - 2 Stjepan Vukadin treću sezonu član je žirija showa MasterChef - 3 +7 Stjepan Vukadin treću sezonu član je žirija showa MasterChef - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju