Što zvijezde prognoziraju za prvi ljetni mjesec? Kome će napokon uspjeti upoznati srodnu dušu, a koga čeka promaknuće?

 

 1. Ovan

Ovog mjeseca ovan će imati vrlo povoljne rezultate na poslu. Zahvaljujući podršci planeta, lako ćete uvjeriti druge u svoje ideje i mišljenja.

Lipanj 2022. bit će mjesec promjena i izazova koji će vam se jako svidjeti, pa tako i u ljubavnim vezama.

Kada je u pitanju zdravlje, moguće su manje infekcije u prvom polovici mjeseca, no zato će druga biti puna energije.

Pročitajte što lipanj donosi ovnovima.

2. Bik

Lipanj 2022. bik će posvetiti obitelji.
Nakon 21. lipnja dolazi vrijeme kreativnosti, a vi svoju energiju pretvarate u prave ciljeve i planove. Zvijezde predviđaju da će se vaš spisateljski ili književni talent aktivirati.

Ljubavne prognoze za lipanj 2022. idu u prilog biku. Samci će tražiti partnere koji će im pružiti emocionalnu podršku, a ljubav će naći gotovo u susjedstvu ili na nekom društvenom okupljanju.

Fizički ćete se osjećati jako dobro, ali vaše psihičko stanje neće biti najbolje.

Pročitajte što lipanj donosi bikovima.

3. Blizanci

U lipnju će doći do promjene prioriteta.
Bit ćete previše zaokupljeni karijerom da biste vidjeli da vaša veza ne ide dobro. Partner će vam zamjeriti što ne obraćate pažnju na njegove potrebe, a vi ste usredotočeni samo na svoje stvari.

Vaši različiti interesi mogu dovesti do svađa. Samci će tražiti srodne duše s kojima bi mogli voditi razgovore do kasno u noć.

Imunitet će vam biti vrlo slab, a zdravlje narušeno do 23. lipnja.

Pročitajte što lipanj donosi blizancima.

4. Rak

Lipanj 2022. bit će vezan uz obiteljska pitanja.

U lipnju će vaš ljubavni život ponovno procvjetati, a trajne i dugotrajne veze preživjet će drugu mladost. Opet ćete uživati u izlascima.

Vaše zdravlje će ovog mjeseca biti dobro, a poboljšat će ga znanje o prevenciji bolesti i pravilnom životu. Pridržavat ćete se stroge dijete i svog fitnes programa.

Pročitajte što lipanj donosi rakovima.

5. Lav

U lipnju za lava slijedi bitka za ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Utjecaj Jupitera i Venere učinit će lipanj sjajnim razdobljem za ljubav. Pogotovo sredinom mjeseca očekuju vas jako dobri dani u vezama, a možda čete i proširiti svoju obitelj.

Zdravlje neće biti tako besprijekorno kao prethodnih mjeseci, pa se pobrinite da pazite na sebe i prehranu. Briga o sebi vratit će vam snagu i energiju za djelovanje.

Pročitajte što lipanj donosi lavovima.

6. Djevica

Obitelj će vam biti na prvom mjestu te ćete biti okruženi voljenim osobama koje su vam prirasle srcu.

Međutim, sustav planeta neće imati pozitivan učinak na vaš odnos s partnerom. Djevici će u vezama dosaditi, a ne može se isključiti ni da će se početi pitati kako bi izgledao njihov život s nekim drugim.

Veći dio mjeseca žalit ćete se na zdravlje.Mogući su problemi s očima, naročito ako radite za računalom.

Pročitajte što lipanj donosi djevicama.

7. Vaga

Vaga će u lipnju biti usmjerena na obitelj. Bit će ovo idealno vrijeme za uređenje obiteljskog doma. Sve promjene će napraviti vlastitim rukama uz malu pomoć svoje rodbine.

Karijera trenutno neće biti najvažnija, ali nove vještine i znanja će biti od koristi u budućnosti.

Zvijezde vam proriču uspjeh u ljubavi, posebno samcima.
U drugoj polovici mjeseca moguće su manje zdravstvene smetnje. Trebate brinuti ne samo o svome tijelu nego i o duši.

Pročitajte što lipanj donosi vagama.

8. Škorpion

Ulaganje u vlastiti razvoj konačno će donijeti rezultate. Slijedi promaknuće, povećanje plaće i podizanje društvenog statusa. Iskoristit ćete gotovo svaku profesionalnu priliku koju sudbina postavi pred vas.

Samopouzdanje škorpiona privući će udvarače, no ne isplati se odlučiti na vezu s nekim od njih. One koji su u vezama čeka miran period.

Čak i uz užurbani način života, zdravlje će biti dobro. Bit ćete u naponu snage, ali ne zaboravite i na opuštanje. To će biti prilika za regeneraciju fizičke snage i prilika za razmišljanje o životnom putu.

Pročitajte što lipanj donosi škorpionima.

9. Strijelac

Posao, obitelj i emocije bit će u prvom planu.

Strijelci će se u lipnju usredotočiti na zabavu zbog čega će njihov društveni život procvjetati. Položaj Venere i Jupitera pogodovat će romantici, pa ako sanjate o vatrenoj avanturi, najvjerojatnije ćete je doživjeti ovog mjeseca.

Nažalost, lipanj će donijeti zdravstvene probleme.

Pročitajte što lipanj donosi strijelcima.

10. Jarac

Rad će se smjestiti u pozadini, ali morate paziti da se njegova kvaliteta ne pogorša jer će vam stvarati probleme.

Prvi tjedan lipnja 2022. donijet će stagnaciju u emotivnim pitanjima. Tek nakon toga jarac će osjetiti toplinu i primijetiti koliko je ljubav važna u njihovom životu.

Posjet teretani ili satovi fitnesa savršeno su rješenje za vas. Ako uspijete poraditi na svom fizičkom izgledu, steći ćete više samopouzdanja, a osjećat ćete se snažnije i učinkovitije, spremni za svaki izazov.

Pročitajte što lipanj donosi jarčevima.

11. Vodenjak

U lipnju 2022. vodenjaci će se usredotočiti na svoju karijeru. Nastojat će podržati druge u postizanju svojih ciljeva. Na ove planove utrošit će se mnogo vremena i energije.

Raspored planeta u lipnju 2022. pružit će idilu ljubavne priče. U obiteljima će zavladati i mir, a usamljeni vodenjaci imat će priliku upoznati nekog novog.

Nakon 20. lipnja zdravlje će biti osjetljivo, no dobra forma pomoći će u tome da ništa ne pođe po zlu.

Pročitajte što lipanj donosi vodenjacima.

12. Ribe

U lipnju 2022. imate priliku realizirati veliki pothvat. Sve će funkcionirati, ali će također utjecati na vas i promijeniti neke važne aspekte vašeg života.

Samci će tražiti novog partnera. Oni zainteresirani za stalnu vezu neće podleći romantičnoj sreći. već će obratiti pozornost na dugotrajne dobrobiti koje veza može donijeti.

Nedostatak tjelovježbe i stres u kombinaciji s nezdravom hranom brzo će iscrpiti vaše tijelo.

Pročitajte što lipanj donosi ribama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju