Prosinac će mnogim znakovima zodijaka, osim veselja, donijeti i brojne izazove. Evo kako će se koji od znakova nositi s njima.

 

1. Ovan

U prosincu 2022. ovan će se baviti razvojem i samoostvarenjem. Prosinac će biti pun zanimljivih ideja i promjena, a vi ćete biti u svojem elementu.

U prosincu 2022. bit ćete u iskušenju kupovati samo za sebe, novu opremu ili osvježiti svoju garderobu.

Oni u vezama trebali bi dobro razmisliti je li to uistinu ono pravo o čemu su oduvijek sanjali. Ponekad si morate reći istinu. Samci koji traže priliku da upoznaju nekoga konačno će je imati. Jupiter će popraviti izglede za uspješnu vezu.

Pročitajte i što ovnove očekuje u prosincu.

2. Bik

U prosincu 2022. bik će se baviti uglavnom poslovnim pitanjima. Obiteljski i kućni život bit će na drugom mjestu jer će bikovi konačno otkriti što žele raditi i potpuno se fokusirati na to.

Oni koji žive s partnerom imat će veliku podršku na svojem putu, a ta će harmonija bika učiniti energičnim i voljnim za djelovanje.
Samci će se također baciti u posao kako ne bi mislili na to da su sami.

Zdravlje će biti dobro.

Pročitajte i što bikove očekuje u prosincu.

3. Blizanci

U prosincu 2022. blizancima će se i na poslovnom i na privatnom planu sve znatno zakomplicirati.

Profesionalni uspjeh ovog mjeseca ovisit će o ravnoteži između duhovnih i materijalnih stvari.

Odnosi će biti smireni i stabilizirani. Međutim, više će biti fizičke ljubavi nego duhovne ljubavi, nježnosti ili romantike.

Zvijezde predviđaju i uspon forme. Zdravlje će vam biti dobro, a vaše blagostanje svakim danom sve bolje.

Pročitajte i što blizance očekuje u prosincu.

4. Rak

U prosincu 2022. osobne stvari doći će u prvi plan. Obitelj, veze i prijatelji bit će vam prioritet.

Jupiter će utjecati na vaš osobni šarm i dati vam karizmu. Počet ćete brinuti ne samo za svoje tijelo već i za svoj duh. Bit ćete svjesniji vlastite vrijednosti.

Ljubav neće biti najsjajnija. Ipak, zdravlje će biti dobro, a to će do izražaja doći i prilikom organizacije blagdanskih okupljanja, na kojima ćete biti puni snage i energije.

Pročitajte i što rakove očekuje u prosincu.

5. Lav

U prosincu će za lavove biti presudna fleksibilnost i sposobnost suradnje. Rad u timu pomoći će vam da postignete uspjeh, i to mnogo brže nego što ste očekivali.

Mjesec će biti stabilan u financijskom smislu.

U vezama će u prosincu situacija biti napeta. Morat ćete izdvojiti vrijeme za romantične trenutke i rješavanje problema.

Zdravlje će biti na zavidnoj razini. Osjećat ćete se samopouzdano, a sportske aktivnosti pričinjavat će vam veliko zadovoljstvo.

Pročitajte i što lavove čeka u prosincu.

6. Djevica

U prosincu 2022. utjecaj obitelji na život djevice postat će vrlo snažan, stoga će briga o voljenim osobama biti ključna.

Utjecaj Venere i Urana pridonijet će vašem osobnom šarmu, što će pomoći u razvoju novih veza, a to je posebno važno za slobodne djevice. Samci će vjerojatno pronaći ljubav među ljudima unutar svojeg kruga.

Prosinac 2022., nažalost, najavljuje pad kondicije. Ako vam je stalo do vitalnosti, morate se puno odmarati.

Pročitajte i što djevice očekuje u prosincu.

7. Vaga

U prosincu 2022. fokusirate se na harmoniju i suradnju na poslu i kod kuće. Samo suradnjom možete postići dobre rezultate na poslu, a nećete se posvađati sa šefovima.

Oni u vezama trebali bi se više posvetiti partneru. Naime, posebno se sada vaš partner može osjećati zapostavljeno i gurnuto u drugi plan. Nemojte ulagati u darove, već provedite vrijeme s voljenima.

Usmjerite se i na svoje zdravlje. Neka na vašem tanjuru bude mnogo povrća i ribe.

Pročitajte i što vage čeka u prosincu.

8. Škorpion

Tijekom prosinca u centru pažnje bit će emocionalna i obiteljska pitanja, iako će i karijera biti važna. Usmjerenost na osjećaje i jačanje veza koje će vam pomoći da se emocionalno smirite i popravite odnose s rodbinom donijet će zadovoljstvo.

Škorpion u prosincu 2022. može računati na puno uspjeha u ljubavi. Ako ste slobodni, izlazite što više. Prihvaćajte pozive na druženja jer se možda upravo tamo krije vaša srodna duša.

Škorpion će prva tri tjedna u mjesecu uživati u savršenom zdravlju, a zatim će uslijediti pad.

Pročitajte i što škorpione očekuje u prosincu.

9. Strijelac

Prosinac 2022. bit će vrlo miran za strijelce. Bilo kakve promjene neće biti preporučljive ovaj mjesec jer mogu donijeti više štete nego koristi.

Zvijezde predviđaju i mnogo romantike i zezancije kod partnera, no strijelac neće moći računati na njegov angažman u zajedničkim poslovima i planovima. Samci koji traže ljubav pronaći će je među prijateljima, na zabavama ili društvenim događanjima.

Zdravlje neće zadavati probleme, no svakako treba pripaziti na konzumaciju šećera i crvenog mesa.

Pročitajte i što strijelce očekuje u prosincu.

10. Jarac

Jarcu će trebati velika doza strpljenja i diplomacije. Tek tada može se nešto postići. Razdražljivost i durenje na druge neće pomoći ništa.

U stalnim vezama jarac će uživati u miru i sreći. Zajedno ćete odlučiti proširiti obitelj ili promijeniti dom. Oboje ćete biti zadovoljni odlukom, a to će učvrstiti vaš odnos.

U prosincu 2022. zdravlje jarca bit će krhko. Ne smijete podcijeniti ni najmanju prehladu i potrebu brzog ozdravljenja. Neka odmor i mir budu prioriteti jer posljedice zanemarivanja bolesti mogu biti štetne.

Pročitajte i što jarčeve čeka u prosincu.

11. Vodenjak

Prosinac posvetite obitelji i prijateljima. Jačat ćete obiteljske veze, brinuti o domu i atmosferi koja u njemu vlada.

U prosincu 2022. stalne veze bit će na kušnji. Saturn će promijeniti vaše odnose. Nakon toga u vašem će se životu pojaviti nova osoba koja će vas očarati svojom karizmom. Na vama je hoće li se fascinacija pretvoriti u nešto više.

Nakon 20. prosinca na kušnji će biti vaše tjelesno zdravlje. Što je više moguće, uzimajte vrijeme za sebe i za opuštanje, barem 10 minuta dnevno.

Pročitajte i što vodenjake čeka u prosincu.

12. Ribe

Snažna kretanja planeta u prosinačkom razdoblju donijet će promjenu za ribe. To će utjecati na vaše prioritete. Jupiter i Venera pružit će vam nove, zanimljive izglede za profesionalni razvoj. Bila bi šteta ne iskoristiti ih.

Unatoč nepovoljnom rasporedu planeta i retrogradnom Merkuru, nećete se žaliti na neuspjeh u ljubavi. Oni u vezama bit će zadovoljni, samo pripazite na znatiželjne članove obitelji koji će vam htjeti davati "vrijedne" savjete.

Zdravlje će ovog mjeseca biti besprijekorno.

Pročitajte i što ribe očekuje u prosincu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju