Slavne dame za crveni tepih obično biraju glamurozne haljine s dizajnerskim potpisom, a koje naglašavaju ženstvenu figuru. Ni poznate Hrvatice nisu u tome iznimka.

Galerija Slavne Hrvatice na crvenom tepihu rado nose odijela i svečane haljine Lejla Filipović Jelena Rozga +6 Franka Batelić

Slavne dame iz Hrvatske na dodjelama nagrada, premijerama filmova i drugim svečanim događanjima obično posežu za laskavim modelima haljina koje ističu njihove adute.

Velik broj njih prednost će dati svevremenskoj maloj crnoj haljini u kojoj žene uvijek izgledaju dotjerano, ali i modelima u drugim bojama mini, midi i maksi kroja.

Franka Batelić Franka Batelić (Foto: John Pavlish / Davor Pongracic / CROPIX)

Dobro krojeno odijelo također može biti sjajan odabir za crveni tepih. Znaju to i brojne Hrvatice koje redovito zablistaju na različitim događanjima u pripijenim odijelima koje ističu siluetu, ali i kompletima s hlačama predimenzioniranih nogavica.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i provjerite kakva odijela i haljine slavne žene iz hrvatskog javnog života biraju za crveni tepih.

Bojana Gregorić Bojana Gregorić (Foto: Nera Simic / Boris Kovacev/Cropix)

Rekorderke u mršavljenju: Slavne Hrvatice koje su iznenadile novom figurom Kolinda Grabar-Kitarović Vidljiva je razlika u figuri Kolinde Grabar-Kitarović Danijela Dvornik dugi se niz godina borila s viškom kilogramima +2 Ana Begić Tahiri

Haljine s velikim izrezom na leđima u kojima su slavne Hrvatice izazvale pomutnju Janica Kostelić privlačila je poglede svojom haljinom na vjenčanju na kojem je bila kuma Janica Kostelić odabrala je čipkastu crvenu haljinu s velikim otvorom na leđima Jelena Rozga u haljini envy rooma na Melodijama Jadrana ove godine +2 I Severina voli nositi haljine otvorenih leđa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju