Što najviše volite čuti u krevetu? Je li to možda izjava ljubavi ili pak kompliment koji se veže uz vaš seksepil?

Seks je jedan od najljepših načina na koji možemo razmjenjivati emocije s osobom do koje nam je stalo, ali i jedan od najljepših načina zadovoljavanja naših iskonskih potreba.

Bez obzira na to uključujete li emocije u seks ili ne, svaka seksualno aktivna odrasla osoba želi ostaviti dobar dojam i potruditi se da partner bude sretan i zadovoljan. Razni su načini na koje možemo uzburkati strasti pod plahtama, a slatke i zločeste riječi možda su i najbolji od njih.

Kako bismo saznali što najviše uzbuđuje Hrvate, upitali smo pet muškaraca koje to riječi, rečenice i fraze seks s partnericom podižu na još višu razinu. Iako je ovo stvar osobnih seksualnih preferencija, svi su se muškarci složili da ih najviše pale ženski uzdasi.

Jednom prilikom je partnerica glasno viknula moje ime, a to me posebno uzbudilo

Ako pohvali moje mišiće, to sigurno neće biti naodmet. Međutim, nema te riječi koja može zamijeniti izraz lica pun ugode i te strastvene uzdisaje. To me odvede u neku drugu dimenziju. Meni je najveće zadovoljstvo spoznaja da sam dobar ljubavnik. Dobar ljubavnik primijetit će da žena s njim uživa, a da ona ništa ne kaže, rekao nam je Filip iz Splita.

Uzdisaje je istaknuo i Mario iz Zagreba, kojemu uzbuđenje pojačava i kad žena izgovori njegovo ime.

Volim kad je žena glasna tijekom seksa. To me posebno uzbuđuje. Treba mi povratna informacija, a žene koje se suzdržavaju, stavljaju ruku na usta i tiho uzdišu po meni nisu dobre ljubavnice. Odnosno, to nije ideja savršenog seksa za mene. Jednom je prilikom partnerica glasno viknula moje ime, a to me posebno uzbudilo. Taj seks uvijek ističem kao najbolji koji sam doživio, iskreno će Mario.

Unaprijed dogovorena grubost za većinu je muškaraca iznimno uzbuđujuća. Posebno ako su njihove seksualne preferencije orijentirane prema dominaciji, a vi također uživate u inferiornosti. Tada je blaga S&M igra dobrodošla, a dobro znamo da muškarci uživaju u igricama. Jedan od njih je Karlo iz Zagreba.

Riječi koje me najviše pale? Istaknuo bih jednu rečenicu: 'Udari me po guzi.' To je nešto što u meni izazove lavinu seksualnih reakcija. Volim biti dominantan. Naravno, ako prvi put spavam s curom, neću je mahnito lupiti po guzi jer ne znam kako će reagirati. Zato mi je jako seksi kad žena zatraži baš ono što mene najviše pali, kaže Karlo.

Otprilike iste seksualne sklonosti ima i Josip iz Rijeke.

Riječi koje me najviše pale? Istaknuo bih jednu rečenicu. 'Udari me po guzi'

'Jače!' Ta mala, kratka i tako snažna riječ napravi pravi pomutnju u mojoj glavi. A još ako se ponavlja: jače, jače, jače – to me najviše od svega uzbuđuje. Ako nakon tog seksi zahtjeva uspijemo zajedno doći do vrhunca, e to je za mene seks bez premca, otvoreno će Josip.

Zašto vam se tresu noge nakon dobrog seksa? Zašto se nekim ženama tresu noge nakon dobrog seksa?

Veličina penisa Malo nije nužno loše: Što žene misle o veličini muškog "alata"?

'Nemoj još svršiti!' Kad mi žena to kaže, poletim u nebesa. To znači da uživa i da sve radim točno onako kako bi ona htjela. Naravno, kad žena kaže da je ona vrlo blizu vrhunca, to je još jače pumpanje ega, ali i zadovoljstva, priznao nam je Borna iz Osijeka i dodao kako bi svim ženama preporučio da pohvale muškarce tijekom oralnog seksa jer im je to vrlo važno za daljnje uzbuđenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju