Nova kolekcija modnog dizajnera Ivana Alduka prepuna je izvrsnih modela idealnih za razne domjenke, zabave i doček Nove godine. Zavirili smo i izabrali svoje favorite.

Galerija Alduk haljina, 2850 kuna Alduk haljina, 1950 kuna Alduk kombinezon, 2800 kuna +7 Alduk haljina, 2000 kuna

Poznati hrvatski dizajner, koji je nakon predstavljene nove kolekcije održao i raskošnu blagdansku večeru u hotelu Esplanade za ambasadorice i suradnike, donosi svoje favorite za blagdansko razdoblje prepuno domjenaka, zabava i druženja.

Prepoznatljiva estetika bazirana na nosivim, modernim i ženskoj silueti laskavim modelima okosnica je Aldukova rada, a kao hit-modele ove sezone predlaže nam kombinezone uskih ili širokih nogavica te asimetrične haljine.

Upravo su takve modele nedavno prošetale Ana Radišić, Iva Šulentić, Lejla Filipović i Ivana Delač.

Mislim da je izvrsno što se poznate Hrvatice ne libe odjenuti model koji je već viđen u javnosti na nekoj drugoj osobi. To je samo dokaz da im se nešto jako svidjelo i da se različitim stajlingom isti model može totalno drukčije oblikovati i nositi, rekao je dizajner.

Mala crna haljina s ekstravagantnim volanima, crna klasična koktel-haljina bogate teksture ili pak crni kombinezon s korzetom i detaljima od čipke izvrsni su, sigurni modeli s kojima nikako ne možete pogriješiti jer ih je jako lagano kombinirati s raznim štiklama, nakitom i torbom.

Uz njih će gotovo sve izvrsno odgovarati.

Kratka roza haljina posuta štrasom ili pak haljina od efektnog zelenog baršuna od vas će tražiti samo elegantnu štiklu ili čizmu te u trenu postati izvrstan izbor za veseli domjenak ili doček u klubu.

Ako je riječ o predbožićnom balu ili dočeku Nove godine u kakvome elegantnom restoranu ili hotelu, onda je naš prijedlog duga plava ili siva toaleta efektna dojma, koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Bitno je izabrati model koji će vama osobno odgovarati stilom, bojom i krojem te u kojemu ćete se najbolje osjećati tokom cijele noći. Izvrsno je što hrvatski dizajneri imaju različite estetike i raznolike kolekcije, pa vjerujem da svatko može pronaći svoju idealnu haljinu, izjavio je Ivan Alduk.

Mnogo više modela i informacija o kolekciji i atraktivnim modelima koje ovaj hrvatski dizajner nudi svojim klijenticama možete pronaći na web-stranici alduk.hr, ugovoriti termin u Alduk showroomu u Zagrebu te spremni dočekati najveselije proslave u godini.

Pogledajte i izdanje Lejle Filipović u kojem ljepotica može ravno na holivudski crveni tepih.

Alduk haljina, 3200 kuna Alduk haljina, 3200 kuna Foto: zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju