Snijeg je zabijelio sjeverozapadnu Hrvatsku i nakon dugo vremena imamo priliku vidjeti tipične zimske prizore. Za klince je ovo raj, a odrasli već njurgaju zbog bljuze i gužvi na cestama.

Galerija Kombinacije slavnih žena na snijegu - 1 Kombinacije slavnih žena na snijegu - 3 Kombinacije slavnih žena na snijegu - 7 +15 Sarah Jessica Parker

Sukladno vremenskim prilikama, oni koji su jutros morali izići iz svojih domova pošteno su se zabundali te obuli gležnjače ili čizme. Danas na ulicama možemo vidjeti samo klasične zimske odjevne kombinacije u kojima je naglasak na udobnosti i toplim komadima.

Mare li i svjetske zvijezde za udobnost ili je njima čak i u snježnim situacijama prioritet moda? Kako kome.

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 4 Blake Lively (Foto: Profimedia)

Primjerice, Blake Lively jedna je od onih koje tijekom zime ne biste ni prepoznali da prođete pored nje na cesti. Blake se sakrije pod toplu kapu, omota šalom i sigurno korača u bucama ili drugim modelima zimske obuće.

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 12 Blake Lively (Foto: Profimedia)

Isto vrijedi i za Saru Jessicu Parker. U privatno vrijeme tijekom zime ne skida sa sebe tipičnu zimsku obuću i odjeću. Međutim, kada ima neku važnu prigodu, bez problema će u štiklama malo gacati po bljuzgi i potom uskočiti u automobil.

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 7 Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia)

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 8 Sarah Jessica Parker (Foto: Profimedia)

Jessica Chastain oslanjala se na svoje suradnike kada je u salonkama Christiana Louboutina po snijegu pokušala doći do jednog njujorškog hotela u kojem je imala konferenciju za novinare. Sigurno bi bilo jednostavnije da je na putu do odredišta ipak nosila neke čizmice, a salonke ponijela sa sobom u vrećici.

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 1 Jessica Chastain (Foto: Profimedia)

Demi Lovato otišla je korak dalje i hrabro hodala po poledici u otvorenim sandalama s vrtoglavom potpeticom. Zavirite u galeriju i pogledajte što druge slavne dame nose u snježnim uvjetima.

Kombinacije slavnih žena na snijegu - 2 Demi Lovato (Foto: Profimedia)

Čizme na preklop? O da, hit su, a to dokazuje i ovih sedam izdanja iz Zagreba Kim Kardashian 2012. u Shark Lock čizmama Kim Kardashian u Shark Lock čizmama Shark Lock čizme u street style izdanjima s tjedana mode +10 Shark Lock čizme modne kuće Givenchy opet su hit

30 izdanja sa zagrebačke špice u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju