Mrežaste čarape žene vole nositi jer proljepšavaju noge bez stiskanja ili neudobnosti za nošenje. A zgodna brineta iz centra Zagreba kombinirala ih je uz dva jednako atraktivna komada

Za svoj mladenački street style dugokosa brineta izabrala je tri vrlo upečatljiva komada koji kombinirani zajedno izgledaju stvarno odlično.

Za svoj mladenački street style dugokosa brineta izabrala je tri vrlo upečatljiva komada - 'neboderke', mrežaste čarape i bundicu

Mlada dama izabrala je crne mrežaste čarape koje su uvijek bile simbol ženstvenosti, a njezine vitke, lijepo građene noge dodatne su izdužile crne čizmice na vezanje s debelim potplatom i visokom debljom potpeticom, zbog čega ih slobodno možemo nazvati "neboderke".

Gore je nosila sivo-bijelu bundicu i crni ruksak, modni dodatak koji je ove sezone apsolutni hit, a oči je od jesenskog sunca zaštitila velikim sunčanim naočalama.

Ma ova smeđokosa ljepotica baš nam izgleda mrak! Njezin stil inspirirao nas je da provjerimo ponudu gležnjača i čizmica na deblju petu iz trgovina, a ponudu cjenovnog ranga od 289 do 2520 kuna razgledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju