Kombinacija haljine i tenisica ima brojne poklonice među ženskom populacijom. Puno je dama koje cipele radije zamjenjuju tenisicama i to rade jako dobro, baš kao crnokosa djevojka iz Zagreba u street style kombinaciji koja nije mogla proći nezamijećeno.

Galerija Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 3 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 2 +7 Zagrebačka street stylerica nisi bijele tenisice brenda Veja, model Esplar

Među najpopularnijim haljinama svakako su lagano rastezljivi pleteni modeli koji pružaju maksimalnu udobnost te su istovremeno ženstvene i šik. Takva je i haljina zgodne street stylerice iz centra Zagreba odjevene u haljinu midi dužine tamne bež nijanse uz koju je nosila mrežaste čarape boje kože.

Haljina dugih rukava s dolčevita kragnom sitne rebraste strukture savršeno je naglasila ženstvenu siluetu ove mlade dame. Umjesto jakne ili kaputa za svoj street style odabrala je topli krzneni prsluk u sivom tonu, dok je obuća tipična proljetna.

Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini - 1 Street stylerica iz Zagreba u uskoj pletenoj haljini i bijelim tenisicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz haljinu od tanjeg pletiva izvrsno je kombinirala jednostavne bijele tenisice ukrašene slovom V, prepoznatljivim logom brenda Veja. Zagrebačka street stylerica nosi model Esplar klasičnog, pomalo retro dizajna s tanjim potplatom i detaljem na peti iste boje koje je i slovo V.

Ljepotica iz Zagreba u tenisicama s porukom koje rijetko viđamo na špici Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici Diorove tenisice iz linije D-CONNECT Tenisice modne kuće Dior na zagrebačkoj špici +4 Ljepotica sa zagrebačke špice u Diorovim tenisicama

Obuća brenda Veja ističe se po korištenju ekoloških materijala u proizvodnji. Za platno i vezice koriste brazilski i peruanski organski pamuk, za potplate gumu iz Amazone te razne inovativne materijale nastale od recikliranih plastičnih boca ili recikliranog poliestera. Tenisice se proizvode u tvornicama visokog standarda u Brazilu.

Ljepotica iz Zagreba u čizmama koje kradu poglede na svakom koraku Natikače brenda JW Anderson Gumene čizme brenda JW Anderson Mokasine brenda JW Anderson +3 Mlada dama za zagrebačke špice u čizmama s efektnim detaljem

Stajling za odlazak u grad lijepa crnka iz Zagreba zaokružila je mini torbicom francuske modne kuće Louis Vuitton i sunčanim naočalama četvrtastih okvira.

Ulice hrvatskih gradova uvijek nude puno street style inspiracije, a nadahnuti stajlingom ove zgodne dame u pletenoj haljini u trgovinama smo potražili slične modele. Sedam izdvojenih haljina za proljeće pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, 36,02 eura H&M, 36,02 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju