Tmurno vrijeme koje traje već nekoliko dana svojim street styleom razvedrila je plavokosa djevojka koja je zastala na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Nosila je odijelo u pravoj proljetnoj boji i tako uljepšala oblačan proljetni dan.

Galerija Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme - 2 Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme - 3 Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme - 6 +3 Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u ružičastom odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme

Ružičasta boja uvijek je savršen odabir kad želimo nositi nešto upečatljivo i ženstveno, a opet i nježno.

Za svoj street style izabrala ju je atraktivna dama koju je fotograf zapazio na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Sivilo dana razbila je odjevena u ružičasto odijelo sačinjeno od sakoa klasičnog kroja s crnim gumbima i hlača na crtu ravnih nogavica i višeg struka.

Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme - 7 Zgodna street stylerica iz Zagreba razbila je sivilo dana odjevena u ružičasto odijelo (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Ispod sakoa nosila je majicu boje kože s dubljim izrezom, a kada je riječ o obući, odlučila se za udobnost te je nosila čizmice nalik agsicama u tamnijoj bež nijansi.

Street style zgodne crnke iz Šibenika - 3 Crnka iz Šibenika: "Riskantne" hlače koje se ne bi svatko usudio nositi uz kratku majicu

Lucija Lugomer Lucija Lugomer: Model traperica koji se vraća na ulice s prvim danima proljeća

Još malo boje zgodna street stylerica dodala je s tamnoplavim lakom za nokte, dok je od modnih dodataka izabrala crnu torbicu sa zlatnim lancem, zlatni sat i dva zlatna lančića.

Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u odijelu koje pobjeđuje tmurno vrijeme - 4 Street style plavokose djevojke iz centra Zagreba u ružičastom odijelu (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju