Toplinski val stigao je i u Zadar, no velike vrućine nisu ispraznile gradske ulice. Na uzavrelim zadarskim ulicama našlo se i dobrih street style kombinacija, a jedno modno izdanje istaknulo se te smo mu odlučili posvetiti malo više pažnje.

Galerija Street style u Zadru - 5 Street style u Zadru - 6 Street style u Zadru - 4 +3 Street style u Zadru

U subotu je bio vrhunac toplinskog vala, ali u centru Zadra ipak je bilo šetača. Bila je ondje i plavokosa djevojka koja nam je privukla pažnju svojim street style izdanjem. Mnoge dame ni po najvećim vrućinama ne zaboravljaju na dobar stil, pa tako ni zgodna street sytlerica iz Zadra.

Za vrući ljetni dan odjenula je usku crvenu haljinu mini kroja koja cijela ima sitne nabore te cvjetove čija se boja stapa s bojom same haljine. Na slatkom modelu ističe se i vezanje oko vrata, a haljinica zgodnoj djevojci pristaje kao salivena. Udobnost je prioritet kada je vani izrazito vruće pa su njezin izbor bile ravne crne natikače ukrašene sitnim srebrnim uzorkom.

Street style u Zadru - 6 Street style plavokose djevojke iz Zadra (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Takav jednostavan model gumenih natikača ovoga je ljeta naročito u trendu, a mnoge dame vole ih zbog njihove udobnosti, nosivosti i svestranosti kada je riječ o odjevnim kombinacijama uz koje ih nosimo. Popularnost im se očituje i u tome da zbog njih lako zaboravimo i na najdraže štikle, pogotovo usred toplinskog vala.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Lažna suknja iz Zare: Dama sa zagrebačke špice u efektnom ljetnom modelu

Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 1 Crna kombinacija iz centra Zagreba koju su razbile cipele koje ljeti ne viđamo tako često

Torbica šarenog zmijskog uzorka, naušnice s cvijetom, zlatne narukvice i sunčane naočale lijepo su zaokružile street style mlade dame iz Zadra.

Što su druge dame iz Zadra nosile na do sada najtopliji dan ovoga ljeta, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Street style u Zadru - 1 Street style u Zadru (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju