Jedan od razloga zbog kojih volimo sunčane dane je i taj da gradske ulice preplave divne street style kombinacije. Tako su posljednjih dana u Zagrebu fotografi lovili sjajne modne prizore, a nama je za oko zapela atraktivna crnka koja je sunčano popodne provela u centru grada.

Galerija Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 1 Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 3 Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 4 +1 Kombinacija koja dokazuje da ne trebamo previše komplicirati s odabirom odjeće

Odjevnom kombinacijom zgodna dama još jednom je potvrdila da najčešće ne trebamo previše komplicirati s odabirom odjeće da bismo izgledali vrhunski.

Njezinu jednostavnu kombinaciju činila je crna haljina s V-izrezom midi dužine na široke bretele, koju je uparila s mokasinkama modne kuće Gucci.

Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 4 Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 4 (Foto: Leonardo Bosnar/Pixsell)

Radi se o modelu Jordaan, koji se prodaje po cijeni od 850 dolara. Mokasinke svijetloplave boje imaju obrub od crvene kože te zlatni metalni detalj na prednjem dijelu.

Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 2 Kombinacija koja dokazuje da ne trebamo previše komplicirati s odabirom odjeće (Foto: Leonardo Bosnar/Pixsell)

Iako u ljetnim mjesecima većina žena preferira sandale, natikače i drugu otvorenu obuću, ova dama pokazala je da i mokasinke, obuća koju obično nosimo u proljeće i jesen, mogu itekako sjajno izgledati i kao dio ljetnih kombinacija. Osim toga, mokasinkama je uspješno razbila crnu kombinaciju.

Djevojka je na glavi imala cvjetni obruč Za vrući gradski asfalt: Omiljena ljetna haljina i efektni detalj za šetnju centrom grada

Street style izdanje mlade mame za šetnju Zagrebom - 2 Šetnja Zagrebom: Mlada mama u sandalama koje najbolje izgledaju uz kratke haljine

Izdanje koje nije moglo proći neprimijećeno pored street style fotografa upotpunila je tankim zlatnim lančićem s medaljonom te okruglim zlatnim naušnicama, dok je na ramenu nosila torbicu s kratkim remenom.

Atraktivna crnka u šetnji Zagrebom - 3 Uz crnu haljinu mlada dama nosila je zlatni nakit (Foto: Leonardo Bosnar/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju