Sunčani zimski dan uvijek nas inspirira za dobre street style kombinacije, a u takvim vremenskim uvjetima nekako više volimo nositi i boje. Vrlo elegantno izdanje u zagasitoj oker žutoj nijansi pokazala je zgodna dama koja je u muškom društvu prošetala Trgom bana Jelačića u Zagrebu.

Galerija +0 Street style izdanje Kristine Macakić u kojem je glavna zvijezda kožnata suknja

Ovakva elegantna street style izdanja nemamo priliku često viđati na hrvatskim ulicama, a rado bismo ih viđali i češće jer zaista izgledaju dobro i ženstveno. Dotjerana smeđokosa ljepotica svoj monokromatski street style složila je od kaputa u oker žutoj i odijela u istoj boji.

Ovakva zagasitija nijansa žute savršen je izbor za jesensko/zimske outfite, a jako nam se sviđa duži sako koji je ova dama nosila ispod isto tako sjajnog kaputa s većim džepovima i pojasom za vezanje oko struka.

Kaput je nosila odvezan, tako da se ispod njega lijepo vidio sako s dvorednim kopčanjem i efektnim širokim remenom. Uz hlače na crtu koje se lagano šire sjajno su pristajale crne čizmice na špic sa ženstvenom tankom potpeticom umjerene visine. Za još malo vrhunskog damskog stila dodala je crni šešir sa širokim obodom ukrašen s dvije crte u nijansi kaputa i odijela.

Slika nije dostupna Prijateljice iz centra Splita u komadima za isticanje ženstvenih aduta

Slika nije dostupna Ma, nema zime! Minica i "hrabre" cipele dame koja je ukrala poglede na splitskoj rivi

Torbica od brušene kože u maslinasto zelenoj boji sa zlatnim detaljima te tamni lak na noktima jako su lijepo zaokružili stajling kojem bi i najveće ljubiteljice crne dale peticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju