Vruće, ali ne i predugo ljeto bliži se kraju, a uvijek ga nekako ispraćamo s malim osjećajem nostalgije. Kako bismo skorašnji završetak ljeta obilježili u stilu, na jednom mjestu skupili smo deset street style dama koje su posljednjih mjeseci osvojile naše ulice.

Galerija +0 Street style kombinacija lijepe Lore

Ženstvenu kombinaciju u bojama za šetnju centom Zagreba izabrala je lijepa Lora, a najviše pažnje privukla je njezina suknja. Odjenula je model pencil kroja u „hot pink“ nijansi koja uvijek privlači poglede. Suknja s prednjim izrezom i remenom dodatno je istaknula njezinu vretenastu figuru. Plavokosa ljepotica kombinirala ju je s rezanom bluzom dugih rukava koja se veže u čvor, a ukrašena je takozvanim paisley uzorkom.

Street style kombinacija lijepe Lore Street style kombinacija lijepe Lore (Foto: Slaven Janđel)

Street style kombinacija lijepe Lore Ljepotica sa zagrebačke špice u suknji zbog koje bi vas mnoge žene zaustavile na cesti

Za svoje street style izdanje maksi haljinu odabrala je plavokosa ljepotica. Nosila je vrlo lijep i ženstven model u crvenoj boji s tankim naramenicama i otvorima s bočne strane trbuha. Dugačka lagana haljina po sredini ima visoki raspor koji model čini još senzualnijim, a uz koji su dovoljne i vrlo jednostavne sandale, poput "tanga" sandala kakve nosi lijepa street stylerica.

Slika nije dostupna Šetnjica centrom Zagreba: Najženstvenija maksi haljina koja slavi putenost

Neki odjevni komadi postanu lako prepoznatljivi, a takva je i ružičasta haljina mini dužine izrađena od popelina, ugodne i prozračne tanje pamučne tkanine iz trgovine Zara. Za svoj sreet style odabrala ju je i zgodna dama s Trga bana Jelačica u Zagrebu. Slatka haljinica stegnuta je širom gumom oko struka, ima klasičnu kragnu i V izrez te lagano pufaste rukave. Za dnevni izlazak u grad atraktivna street stylerica haljinu je nosila je uz smeđe sandale na platformu.

Slika nije dostupna Dama iz Zagreba koja preslatku Zarinu haljinu za 199 kuna nosi bolje od manekenke

Centar Zagreba osvojila je i lijepa trudnica koja je prošla Trgom bana Jelačića. Za svoj street style odabrala je jako lijepu haljinu maksi dužine u žutoj boji s jednim otkrivenim ramenom i volanima. Haljina ispod grudi ima širu gumu, što taj trudnički model čini savršenim izborom za trudnice koje žele decentno istaknuti trbuščić. Čitav stajling lijepe trudnice odiše romantičnošću, a jako nam se sviđa i njezina mekana torbica s cvjetnim uzorkom na crnoj podlozi.

Slika nije dostupna Trudnica s Jelačićeva trga: Savršena žuta haljina za lakše podnošenje vrućina

Haljinu mini kroja u žarko žutoj boji koja se lako ističe u masi nosila je crnka koja je glavnim zagrebačkim trgom prošla držeći se za ruke s partnerom. Također, to je boja koju biramo kada želimo maksimalno naglasiti preplanulu put jer žarke nijanse to jako dobro rade. Uz ljupku, laganu haljinicu ravni potplat pristaje i bolje od visokih potpetica, što je pokazala i zgodna crnka izabravši lijepe prepletene natikače u krem nijansi.

Slika nije dostupna Crnka s Trga bana Jelačića: Minica koja ravne natikače voli više od visokih potpetica

Da se za maksimalni wow dojam ne moramo odreći udobnosti, dobro pokazuje street style vitke ljepotice iz Zagreba. Zastala je na Trgu bana Jelačića, a njezina atraktivna pojava nije mogla proći neprimijećeno. Savršeni ljetni street style složila je od svijetlih traper-hlačica i košulje s ružičastim i bijelim okomitim prugama koju je efektno svezala oko struka. Uz vruće hlačice nosila je obične japanke, a cijeli look začinila je koraljno crvenim lakom za nokte.

Slika nije dostupna Zgodnica s Jelačićeva trga: Dokaz da za wow efekt ne trebaju štikle i uska haljina

Sandale s platformom ljeti su vrlo popularne, naročito modeli s petom od pluta. Takav model sandala za svoj street style odabrala je i mlada žena iz Zagreba. Kožnate platforme u svijetlosmeđoj nijansi i sa zlatnom kopčom nosila je uz tamnoplavu plisiranu suknju lepršavog kroja i s efektnim krakovima na rubu. Taj spoj pokazao se velikim stilskim pogotkom, a lepršava haljina također bi bila odlična opcija za nošenje uz takve visoke sandale.

Slika nije dostupna Najbolji model? Dama iz Zagreba u atraktivnim sandalama koje opet vladaju našim ulicama

Ljetni street style nezamisliv je bez laganih, lepršavih haljina, a uz vrlo popularne maksi modele volimo nositi i one midi dužine. Upravo su takve haljine bile izbor i dviju prijateljica koje je fotograf uhvatio dok su prolazile Trgom bana Jelačića u Zagrebu. Jedna prijateljica odabrala je maksi haljinu s rasporom i ukrašenu volanom na predjelu dekoltea. Druga prijateljica odlučila se za midi haljinu duljine do ispod koljena svezanu tankom špagom oko struka.

Slika nije dostupna Maksi ili midi haljina? Prijateljice s Trga bana Jelačića u najdražem ljetnom komadu

Dvije lijepe haljine i dvije još ljepše djevojke, a svaka posebna, trendi i ukusno odjevena na svoj način također smo uočili u središtu Zagrebu. Djevojka duge smeđe nosila je model košulje-haljine midi dužine. Haljina ukrašena decentnim egzotičnim dezenom veže se oko struka te ima dugačke rukave koje je zgodna street stylerica efektno podvinula.

Plavokosa ljepotica svoj street style složila je od bijele haljine na kopčanje midi dužine i kratkih rukava. Jako nam se sviđaju tamni gumbi na haljini kao i efektni džepovi, a široki remen s velikom pravokutnom kopčom dodatno je podigao outfit.

Slika nije dostupna "Dvoboj" haljina u centru Zagreba: Dva lagana modela kojih se ne možemo zasititi

Obožavamo prugaste košulje zbog njihove svestranosti i praktičnosti, a naročito su popularne tanke prugice u bijeloj i svjetloplavoj boji, idealne za toplije mjesece. Upravo je takva košulja bila izbor i plavokose djevojke koja je svoj mladenački i ležerni street style složila je od lagane košulje podvinutih rukava koju je nosila raskopčanu te ispod nje bijeli top dubljeg dekoltea. Svjetloplave hlačice od trapera sjajno su se uklopile u kombinaciju, kao i bijele kožnate tenisice.

Slika nije dostupna Laganini centrom Zagreba: Kratke hlače koje obožavaju prugastu košulju i tenisice

U pravoj ljetnoj kombinaciji i žarkim bojama zablistala je i djevojka koju su fotografi snimili u Marmontovoj ulici u Splitu. Lijepa Splićanka za šetnju gradom odjenula je top boje fuksije s efektnim rukavima s volanima i mašnom na leđima. Spojila ga je s kratkih hlačicama s uzorkom u upečatljivoj plavoj boji. Kombinaciju je upotpunila sandalama u bež boji s remenom u obliku pletenice koje su idealne za sve koji vole nositi potpetice, ali ne i previsoke.

Slika nije dostupna Šetnja Marmontovom: Lijepa Splićanka u sandalama koje su obilježile prošlo ljeto

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju