Na zagrebačkoj špici redovito viđamo mnogo jednostavnih dnevnih kombinacija sastavljenih od uobičajenih odjevnih komada koje većina žena već ima u svom ormaru.

Galerija Jessica Chastain Lady Gaga Margot Robbie +6 Michelle Williams

Ponekad nam se jednostavno ne da previše eksperimentirati sa stajlingom te posežemo za neutralnim i nosivim komadima. Naravno, to ne znači da svoju kombinaciju nećemo malo začiniti.

U tome nam najviše pomažu modni, ali i beauty dodaci. Primjerice, jedan od najpopularnijih proizvoda dekorativne kozmetike - crveni ruž.

Angelina Jolie Angelina Jolie (Foto: Afp)

Upravo je on već desetljećima simbol glamura i redovit gost u make up rutini slavnih dama za glamurozna događanja, ali već dugo ga i sve ostale žene koriste u svojim dnevnim izdanjima.

"Stavi malo boje, malo crvene…" 10 dokaza da dobar ruž u sekundi osvježi izgled Michelle Williams Priyanka Chopra Adele +8 Kerry Washington

Kako i ne bi kad je crveni ruž dovoljno moćan da razigra svako izdanje. Uz njegovu pomoć, malo boje u svoje izdanje unijela je i jedna dama sa zagrebačke špice.

Street style izdanje ljepotice iz Zagreba s crvenim ružem Street style izdanje ljepotice iz Zagreba s crvenim ružem (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa ljepotica nosila je jednostavan traper-kombinezon kratkih rukava i klasične kragne u kombinaciji s bijelim tenisicama.

Odabrane odjevne komade nadogradila je ručnom torbom u neutralnoj nijansi, decentnim nakitom i efektnim sunčanim naočalama, a crveni ruž dao je ovom maksimalno udobnom i opuštenom izdanju malo vatre.

U galeriji provjerite koje slavne dame obožavaju nositi crveni ruž u raznim pridogdama.

Street style izdanje ljepotice iz Zagreba s crvenim ružem Street style izdanje ljepotice iz Zagreba s crvenim ružem (Foto: Afp)

Kakva dama, kakav stil: Ovako se dolazi na zagrebačku špicu kada želite biti zamijećeni Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Ulična moda iz centra Zagreba - 1 +5 Ulična moda iz centra Zagreba - 7

Zagrepčanke luduju za njom: Ljepotica u suknji koja je pokorila špicu Street style izdanje sa zagrebačke špice Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju +6 Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju