Posljednja subotnja zagrebačka špica u mjesecu svibnju donijela je pregršt zanimljivih i inspirativnih street style kombinacija. Središtem Zagreba prošetale su sjajno odjevene žene i djevojke koje su nas i ovoga puta inspirirale za vlastita modna izdanja.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Ulična moda iz centra Zagreba - 1 +5 Street style dame iz centra Zagreba u bijelom odijelu i velikom šeširu

Jedno od najistaknutijih street style izdanja sa zagrebačke špice ove subote svakako je ono crnokose dame koja nas je na prvu osvojila svojom elegantnom i ženstvenom pojavom, u kombinaciji kakva se zaista ne viđa često na ulicama naše metropole.

Ulična moda iz centra Zagreba - 7 Street style dame iz centra Zagreba u bijelom odijelu i velikom šeširu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Centrom Zagreba prošetala je s osmijehom na licu odjevena u bijelo odijelo sačinjeno od dužeg sakoa klasičnog kroja s crnim gumbima na rukavima i hlača na crtu lagano lepršavih ravnih nogavica. Uz odijelo sašiveno od laganije tkanine, idealne za temperature iznad dvadeset stupnjeva, ova vrlo lijepa žena nosila je crvene cipele s otvorenim dijelovima i umjereno visokom tanjom potpeticom.

Zagrepčanke luduju za njom: Ljepotica u suknji koja je pokorila špicu Street style izdanje sa zagrebačke špice Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju +6 Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju

Od modnih detalja odabrala je crnu pismo-torbu s efektom krokodilske kože koju je nosila ispod ruke te crni damski šešir širokog, nakošenog oboda koji je njenom street styleu dao dašak glamura i osobnosti. Stavila je i elegantne naušnice s biserom te još nekoliko komada decentnog nakita, a jako nam se sviđa i njezin make-up, crni tuš na očima i ruž predivne nijanse grimizno crvene boje.

Ali izgledaju fantastično: Catherine Zeta-Jones u možda najnepraktičnijim trapericama Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 2 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 5 +3 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas u Monacu - 3

Za još još dobre ulične mode iz središta Zagreba kliknite na fotogaleriju na početku tekstu.

Ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju