Titula najpopularnije regionalne modne influenserice i blogerice već nekoliko godina pripada Tamari Kalinić. Magistra farmacije koja je djetinjstvo provela u Novom Sadu prije više od 10 godina pokrenula je blog "The Glam & Glitter" koji joj je naposljetku otvorio vrata svijeta mode te je pozicionirao među najtraženije influenserice.

Galerija Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode +7 Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode

Nakon što je odradila kampanju za brend Marc Jacobs, nove ponude za suradnje samo su se nizale. Britanski magazin Times 2019. ju stavio na 21. mjesto liste 100 najpopularnijih influensera u Velikoj Britaniji.

Jedno vrijeme živjela je u Londonu i potom se preselila u Pariz koji je sada zamijenila milanskom adresom. Redovita je gošća revija poznatih modnih kuća na Tjednima mode.

Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode Tamara Kalinić na Pariškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

U posljednjih mjesec dana pokazala je i mnogo street style kombinacija u New Yorku, Milanu i Parizu kojima je još jednom dokazala kako ima vrlo zanimljiv stil odijevanja.

Tamara ne igra na sigurno i često nosi vrlo efektne komade. Primjerice, prošle godine došla je na reviju modne kuće Miu Miu na Pariškom tjednu mode odjevena u njihove predimenzionirane krznene čizme i izazvala mnogo pažnje zahvaljujući tom odvažnom odabiru.

Tamara Kalinić na Milanskom tjednu mode Tamara Kalinić na Milanskom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Na filmskim festivalima pojavljuje se u vrlo glamuroznim kreacijama. Ove godine je u Cannesu na premijeri hvaljenog filma "Triangle of Sadness" zablistala u haljini modne kuće Elie Saab napravljenoj od tila te ukrašenoj blještavim šljokicama i perlama.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte njezinih 10 najboljih kombinacija s nedavno završenih Tjedana mode.

Tamara Kalinić na Njujorškom tjednu mode Tamara Kalinić na Njujorškom tjednu mode (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju