Još tri dana ostala su do kraja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, a mi smo izabrali muškarca za titulu mistera najljepšeg Adventa u Europi. Markantan je to mladić koji je itekako bio primijećen dok je u društvu isto tako zgodne dame prolazio središtem naše metropole

Galerija Muški street style - 4 Muški street style - 1 Muški street style - 2 +0 Street style muškarci iz centra Zagreba Našim ulicama prolazi mnoštvo street style ljepotica koje bi lako mogle nositi titule misica, ali ima i jači spol svoje predstavnike. A jedan vrlo zgodan mladi muškarac naročito je plijenio pažnju dok je u društvu zgodne dame prolazio zagrebačkim Cvjetnim trgom.

Još tri dana ostala su do kraja ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu, a mi smo izabrali muškarca za titulu mistera najljepšeg Adventa u Europi

Ovaj markantan mladi muškarac osvojio nas je svojim izgledom i impozantnom visinom, ali i svojim finim i urbanim street styleom. Klasičan sivi kaput kombinirao je uz crnu košulju, smeđe-sivi pulover, crne hlače i crne gležnjače, dok je oči od zimskoga sunca zaštitio modernim sunčanim naočalama.

Majčica priroda podarila je ovom ljepotanu lijepe, muževne crte lice, a čitava njegova pojava navela nas je da mu dodijelimo titulu mistera zagrebačkog Adventa.

U fotogaleriji pogledajte i druge street style mušakrce koji su plijenili pažnju u centru Zagreba. Pogledajte i krasoticu koja sa zagrebačke špice može ravno na izbor za miss.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju